Ugrás a tartalomra
Tanjug/Tara Radovanovic

Mitől függ a 100 euró átutalásának időpontja?

2020-05-27
12:34
2020-05-27
13:14
Forrás
B92
Nem az igénylés időpontjától függ, hogy mikor érkezik meg a 100 eurós egyszeri támogatás, hanem attól, hogy melyik bankban van az illető számlája - írja a B92.

Sokan az elsők között igényelték a pénzt, és azt gondolták, hogy az elsők között meg is kapják az összeget, ez viszont nem így történt.

Egyes információk szerint volt olyan eset is, hogy két személynek egyazon bankban van számlájuk, egyikük rögtön az első napon, másikuk valamivel később igényelte a 100 eurót, mégis az utóbbi kapta meg hamarabb a pénzt. Ennek okát azonban nem lehet tudni, mi lehet.

Továbbra is le lehet ellenőrizni, átutalták-e a pénzt, vagy hogy aktiválták-e magukat a rendszerben az idp.trezor.gov.rs weboldalra látogatva:

Itt pedig a "Provera statusa prijave" opcióra kattintva a személyi szám és a személyi igazolvány számának megadása után meg kell nyomi a "Pošalji zahtev" gombot.

100 euró
bank
bankszámla
pénz
igénylők

Most

08:55, Frissítve: 10:13

Vučić: Nehéz ősz és tél jöhet

Nehéz ősz és tél jöhet a járvány szempontjából, az európai helyzet jelenleg rossz, így bármikor növekedhet a koronavírusos betegek száma Szerbiában is - jelentette ki Aleksandar Vučić.
08:11, Frissítve: 10:13

Belgrádba látogat Várhelyi Olivér

Az Európai Bizottság szomszédságpolitikáért és bővítésért felelős biztosa a szerb fővárosban mutatja majd be a Szerbia előrelépéséről szóló jelentést - írja a Tanjug.

Népszerű

Ausztriában szakad a hó

A meteorológiai Intézet Tirol, Vorarlberg, Salzburg és Nyugat-Steiermark tartományokra kiadta a téli figyelmeztető jelzést.