Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Módosra került a traktor

2019-05-16
18:21
2019-05-17
10:17
Forrás
Pannon RTV
Kihúzták a nyertes belépőket a 86. Újvidéki Nemzetközi Mezőgazdasági Kiállításon. A látogatók a megvásárolt belépőjeggyel idén is részt vehettek a hagyományos nyereményjátékban.

Három értékes gép várta a legszerencsésebbeket. A vetőgép Antalfalvára, a John Deer traktor a szerbiai Varvarinba, míg a főnyeremény, egy Belarus középteljesítményű traktor Módosra került. A szerencsés nyertes Csipak Pál.

60 ország 1518 résztvevője mutatta meg az ágazati újdonságait, a technológiai vívmányait. Az egy hétig tartó rendezvényt több tízezren látogatták meg, és főleg a mezőgépek iránt érdeklődtek. A forgalmazók és gyártók pedig 5-10 százalékos árengedményt hagytak jóvá erő- és mezőgépekre.

A szemle legdrágább mezőgépe egy 540 ezer euró értékű kombájn, míg a legnagyobb állat az 1700 kg, Szerbiából érkező bika volt.

Újvidéki Nemzetközi Mezőgazdasági Vásár

Most

14:45

Két ország, egy ellenőrzés

Holnaptól az észak-macedón és a szerb rendőrök egy épületben, közösen és egyszerűsítve végzik majd a határellenőrzést Tabanovcénél, illetve Preševónál.

Népszerű

Tűz pusztít Bosznia-Hercegovinában

Trebinje környékén, a Boszniai Szerb Köztársaságban az éj folyamán a lángok a szél miatt több kilométerre kiterjedtek. Félő, hogy a lángok a közelben elhelyezkedő Zasad településig jutnak.

Megtámadták a TSC szurkolóit Temerinben

A TSC szurkolóinak egy kisebb csoportját eddig ismeretlen tettesek megtámadták Temerinben, amikor a vasárnap esti Vojvodina elleni mérkőzés után hazafelé tartottak.

Tűz Szabadkán

Több autó is kiégett tegnap Szabadkán, a sugárút közelében, amikor kigyulladt a központi garázs a Šumska utcában.