Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Módosra került a traktor

2019.05.16
18:21
2019.05.17
10:17
Forrás
Pannon RTV
Kihúzták a nyertes belépőket a 86. Újvidéki Nemzetközi Mezőgazdasági Kiállításon. A látogatók a megvásárolt belépőjeggyel idén is részt vehettek a hagyományos nyereményjátékban.

Három értékes gép várta a legszerencsésebbeket. A vetőgép Antalfalvára, a John Deer traktor a szerbiai Varvarinba, míg a főnyeremény, egy Belarus középteljesítményű traktor Módosra került. A szerencsés nyertes Csipak Pál.

Pannon RTV

60 ország 1518 résztvevője mutatta meg az ágazati újdonságait, a technológiai vívmányait. Az egy hétig tartó rendezvényt több tízezren látogatták meg, és főleg a mezőgépek iránt érdeklődtek. A forgalmazók és gyártók pedig 5-10 százalékos árengedményt hagytak jóvá erő- és mezőgépekre.

Pannon RTV

A szemle legdrágább mezőgépe egy 540 ezer euró értékű kombájn, míg a legnagyobb állat az 1700 kg, Szerbiából érkező bika volt.

Újvidéki Nemzetközi Mezőgazdasági Vásár

Most

21:35, Frissítve: 21:45

Spanyolország a világbajnok!

Spanyolország 6–5-re megnyerte az ötméterespárbajt, így övék a világbajnoki cím! A budapesti világbajnokságon a férfi vízilabdatorna címvédője, Olaszország ötméteresekkel kapott ki a fináléban.
20:07, Frissítve: 20:21

Sainz pályafutása első futamgyőzelmét aratta

Carlos Sainz Jr., a Ferrari spanyol versenyzője nyerte a vasárnapi Forma-1-es Brit Nagydíjat Silverstone-ban, amely a rajt utáni hatalmas baleset miatt egyórás kényszerszünetet követően folytatódott.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.