Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Módosult nyitvatartással várja a fürdőzőket a Pacséri Gyógyfürdő

2019.08.03
19:50
2019.08.04
00:14
Forrás
Pannon RTV
A hét minden napján 10-19,30-ig csobbanhatnak a vendégek. A sós és ásványi anyagokban gazdag gyógyvíz és a kedvező árak a környékről és a határon túlról is vonzzák a strandolni és gyógyulni vágyókat.
Pannon RTV

A változékony időjárás ellenére már a délelőtti órákban érkeznek a vendégek a pacséri tófürdőbe. A termálvíznek köszönhetően állandó hőmérsékletű tó és benti fedett medencék várják őket. Sokan visszajáró fürdőzők. Habram Ferenc és felesége havonta ellátogat a pacséri fürdőbe: „Voltunk már az idei télen is, amikor megnyílt, akkor is voltunk és nagyon kellemes, nagyon jó itt a hangulat, szeretjük.”A gyerekek élvezik a lila színű, meleg vizet. Rokolya Bence a magyarországi Tázla helységből érkezett, és elmondása szerint jót fürödnek és jól érzik magukat.

Pannon RTV

A Pacséri Gyógyfürdő sós, ásványi anyagokban gazdag gyógyvize Magyarországról is vonzza a turistákat. Rokolya Regina, Tázla, Magyarország: „Maga a víz gyógyhatása, a gyerekek szabadon strandolhatnak, édesapám reumás fájdalmaira nagyon jó, úgyhogy mindenkinek csak ajánlani tudom.” 

Pannon RTV

A napágy- és napernyőhasználat ingyenes, a fürdő konyhájában pedig lángos és egyéb finom falatok, italok és fagylalt is vásárolható.

Pannon RTV

A nyári hónapokban a hét minden napján tíz órától várják a fürdőzőket Pacséron. Huszák Endre, igazgató, Pacsér: „Most már, hogy közeledik az ősz, rövidítettünk a nyitvatartáson és most fél nyolcig van nyitva a gyógyfürdő, viszont rossz idő esetén lehetnek a belső medencében is ugyanazért az árért, tehát 300 dináros belépőért használhatják a kinti tófürdőt vagy a belső medencéket.”

Pannon RTV

A belépés gyerekeknek négy éves korig ingyenes, 14 éves korig pedig 200 dinár. A családi belépők egy gyermek esetén 600, két gyermek esetén 800 dinárba kerülnek. A 150 dináros kedvezményes délutáni jegy 17:30-tól igényelhető.

Pacséri Gyógyfürdő
termálvíz
Pacsér
medence

Most

10:32

Elkezdődött a IV. Budapesti Demográfiai Csúcs

A magyar kormány tizenkettedik éve a családokért dolgozik, hogy a negyven éve tartó demográfiai lejtmenetet megfordítsa - mondta a magyar családokért felelős tárca nélküli miniszter a IV. Budapesti Demográfiai Csúcsot megnyitó köszöntőjében.

Népszerű

Leégett egy autószerelő műhely Szabadkán

A villámgyorsan a helyszínre érkező tűzoltók már csak a környező épületeket tudták megvédeni a lángoktól. A tűz szerencsére emberi életet nem követelt, azonban a kár tetemes. Az illetékesek szerint nem önhiba, hanem elektromos zárlat okozta a tüzet.