Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Négy új pályázatot írt ki a tartomány

2021.09.24
10:46
2021.09.24
15:25
Forrás
Pannon RTV
Az elsővel a női többségi tulajdonban lévő és nők által vezetett vállalkozásokat támogatják - mondta a Közügyek műsorában Pelt Ilona tartományi gazdasági és idegenforgalmi segédtitkár.

Ez 50-től 120 ezer dinárig terjedő eszköz, berendezés és szoftvervásárlásra biztosít keretet. A pályázatot szeptember 30-áig tudják benyújtani az érdeklődők.

A második pályázat a már megrendezett, illetve november elsejéig megrendezésre kerülő turisztikai jellegű rendezvényeket érinti, a pályázattal 50-500 ezer dináros támogatást lehet nyerni és október elsejéig lehet jelentkezni.

A tartományi gazdasági és idegenforgalmi titkárság ezek mellett pályázatot írt ki az önkormányzatok által alapított idegenforgalmi irodáknak is. Tegnap egy negyedik pályázat is megnyílt, amellyel a nagyvállalkozókat támogatják, ez október 12-éig áll nyitva.

Pelt Ilona tartományi idegenforgalmi és gazdasági segédtitkár: „A gazdasági szereplőket érinti a regionális titkárság, a regionális és a helyi önkormányzatokat irányító titkárságokon jelent meg a pályázat. 260 millió dinár keretösszeggel. Ez egy komoly keretösszeg és 4-8 millió dinár értékű eszközbeszerzésről van szó, tehát itt nagy cégeknek a pályázatait fogják elbírálni.”

tartomány
pályázat
Pelt Ilona

Most

22:52, Frissítve: 23:00

Kocsis Máté: életbe lép a Gyurcsány - Márki-Zay paktum

A baloldal hatalmat akar, annak viszont feltétele, hogy a miniszterelnök-jelölt és a legnagyobb baloldali párt elnöke ezt megkösse - jelentette ki a Fidesz frakcióvezetője az ellenzéki előválasztásra reagálva vasárnap közösségi oldalán.
22:28, Frissítve: 22:46

Márki-Zay Péter nyerte az előválasztást

A Mindenki Magyarországa Mozgalom jelöltje 57-43 arányban nyert a magyarországi ellenzéki előválasztás második fordulójában. A voksolás másik miniszterelnök-jelöltje, Dobrev Klára gratulált Márky-Zay Péternek az előválasztáson elért sikeréhez.

Népszerű

Fogjunk össze a tiszaszentmiklósi Szarvák családért!

Ismét jó szándékú emberek segítségét kéri a tiszaszentmiklósi Szarvák Krisztina és családja. Az édesanya tavaly egyedül maradt hét gyermekével, miután férje rövid, súlyos betegség következtében elhunyt.