Ugrás a tartalomra
Az újvidéki vasútállomás
Pannon RTV / Hegedűs Zsolt

Nem megy a vonat Újvidék és Nagybecskerek között

2019-02-13
14:54
Forrás
021.rs
Megszüntették a három hónapja megindított Újvidék és Nagybecskerek közötti vasúti járatot. Hivatalos információ egyelőre nem érkezett a Szerbiai Vasutaktól.

A Novosti úgy értesült, hogy a vasúti szakaszt tehermentesíteni szeretnék, és ezzel teret adnának a vasúti teherforgalom/áruforgalom számára. A vonatforgalmat Bánát és Bácska felé irányítják át, nem csak emiatt, hanem a Belgrád és Újvidék közötti vasúti sínek felújítása miatt is.

Vasúti utasforgalom egyébként 12 éve nem volt Újvidék és Nagybecskerek között, amíg tavaly októberben nem indították újra.

vasút
közlekedés
vonat
Újvidék
Nagybecskerek

Most

07:36, Frissítve: 07:48

Szükségállapot Velencében

Szükségállapotot hirdetett az olasz kormány az áradás miatt Velencében, 20 millió euró gyorssegélyt kap a város a legsürgősebb teendőkre.
07:17, Frissítve: 07:28

Foci: Szerbia legyőzte Luxemburgot

Az Európa-bajnoki selejtezősorozat B-csoportjában tegnap Szerbia 3–2-re nyert Belgrádban Luxemburg ellen, míg Portugália 6-0-ra verte Litvániát.
00:02, Frissítve: 00:10

Federer jutott az elődöntőbe

Roger Federer két szettben 6:4, 6:3-ra verte Novak Đokovićot a Londonban zajló tenisz világbajnokság csoportkörének harmadik fordulójában, így ő lesz ott Dominic Thiem mellett a négy között.

Népszerű

Keresi a rendőrség

Nagy erőkkel keres egy férfit a szerbiai rendőrség, akit nemi erőszak kísérletének elkövetésével gyanúsítanak. A bűncselekményt Belgrádban, a szerb főváros Vračar nevű részében követte el.