Ugrás a tartalomra
Az újvidéki vasútállomás
Pannon RTV / Hegedűs Zsolt

Nem megy a vonat Újvidék és Nagybecskerek között

2019-02-13
14:54
Forrás
021.rs
Megszüntették a három hónapja megindított Újvidék és Nagybecskerek közötti vasúti járatot. Hivatalos információ egyelőre nem érkezett a Szerbiai Vasutaktól.

A Novosti úgy értesült, hogy a vasúti szakaszt tehermentesíteni szeretnék, és ezzel teret adnának a vasúti teherforgalom/áruforgalom számára. A vonatforgalmat Bánát és Bácska felé irányítják át, nem csak emiatt, hanem a Belgrád és Újvidék közötti vasúti sínek felújítása miatt is.

Vasúti utasforgalom egyébként 12 éve nem volt Újvidék és Nagybecskerek között, amíg tavaly októberben nem indították újra.

vasút
közlekedés
vonat
Újvidék
Nagybecskerek

Kapcsolódó tartalmak

Most

07:21

Magyarország: 23 új fertőzött, 4 halott

Újabb 23 magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést, ezzel 3816 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma Magyarországon. Az aktív fertőzöttek száma 1311 főre csökkent.
06:52, Frissítve: 06:58

Elhalasztották a SpaceX kilövését

A rossz időjárás miatt mégsem indították útnak szerdán a floridai űrállomásról a SpaceX magánvállalat űrhajóját, amely amerikai asztronautákat szállítana a Nemzetközi Űrállomásra.
22:39

Palics várja a turistákat

Újraindulnak júniustól az ingyenes városnéző gyalogtúrák Szabadkán, jelentette be a Város Idegenforgalmi Szervezetének igazgatója.
21:31, Frissítve: 21:37

Támad a levéltetű – mit tehetünk?

A karantén és a kijárási tilalom miatt, aki csak tehette, igyekezett szépítgetni a kertjét, udvarát. Hiába azonban a kis fák eddigi gondozása, ha kártevők jelennek meg rajta. Mit tehetünk ilyenkor?

Népszerű

Újra szabadon átléphető a szerb-magyar határ

Ma délelőttől karanténkötelezettség nélkül lehetséges a személyforgalom a szerb-magyar határon a szerb és a magyar állampolgárok számára - jelentették be Röszkén sajtótájékoztatón.