Ugrás a tartalomra

Nem vehet fel majd banki hitelt Szerbiában az, aki nem fizeti be a telefonszámlát

2016.10.28
13:49
A Blic úgy tudja, az új szabályt valószínűleg a jövő évtől kezdik alkalmazni, amikor a Bankszövetséghez megérkeznek az adatok a mobilszolgáltatók iránti tartozásokról
A Blic úgy tudja, az új szabályt valószínűleg a jövő évtől kezdik alkalmazni, amikor a Bankszövetséghez megérkeznek az adatok a mobilszolgáltatók iránti tartozásokról. Ez gyakorlatilag azt jelentené, hogy a bankárok a hitelrészletek törlesztéséről szóló információk mellett arról is rendelkeznének adattal, hogy az ügyfél befizette-e a telefonszámlát. Egyre több a problémás hitel, ily módon a bankok jobban fel tudnák mérni a potenciális ügyfél fizetőképességét – mondták a Blicnek az egyik vezető banknál. (Blic, Vajdaság Ma)
banki hitel
telefonszámla
fizetőképesség

Most

07:52

Ki Ladik Katalin?

Ha hangköltészet és performance, akkor Ladik Katalin. A művésznő köré épített gondolatokat és a konceptuális művészet alapelveit állította színpadra legújabb előadásában a szabadkai Kosztolányi Dezső Színház.

Népszerű

Narancssárga riasztás van érvényben egész Vajdaságban

Jön a rossz idő – figyelmeztet a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet. Vajdaságban és Közép-Szerbia egyes részein narancsriasztás van érvényben. A hétvégéig és a jövő hét első felében folytatódik a változékony időjárás, záporokkal, zivatarral.