Ugrás a tartalomra

Nem véletlenül van aranyárban a málna a piacokon

2024.03.28
21:18
2024.03.28
21:34
Forrás
Pannon RTV
Minden piacon és bevásárlóközpontban kapható málna. Mégis kevesen vásárolják.

Nem is csoda, hiszen évek óta az apró gyümölcsöt aranyárban mérik. A vásárlók erre a magas árra panaszkodnak, a termelők viszont nem engednék lejjebb, mivel nagyon sok verejtékes munkájuk van benne. Adán jártunk, az ottani piacon, majd egy termelőnél, aki pontosan erről az aprólékos munkáról beszélt.

málnatermelő
málna

Most

21:33, Frissítve: 21:52

Exit poll: a HDZ nyert, de nem tud önállóan kormányt alakítani

A kormányzó jobbközép Horvát Demokratikus Közösség nyert a horvát parlamenti választásokon, de nem tud önállóan kormányt alakítani - derült ki a szavazófülkékből kilépők megkérdezésén alapuló és az urnazárás után nyilvánosságra hozott felmérésből.
20:29, Frissítve: 20:38

Megkezdődött az uniós csúcstalálkozó Brüsszelben

Az Európai Tanácsot alkotó vezetők gazdasági és versenyképességi kérdésekről, az ukrajnai háborúról, az EU és Törökország közötti kapcsolatokról, a közel-keleti konfliktusról és a libanoni fejleményekről fognak tárgyalni.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.