Ugrás a tartalomra

Niš: Újabb gyárat nyit a Leoni (videó)

2017-02-24
13:57
Újabb gyárat nyit Nišben a Leoni vállalat
Újabb gyárat nyit Nišben a Leoni vállalat. Ebből az alkalomból ma Aleksandar Vučić kormányfő látogatást tett a dél-szerbiai városban. A cég üzemének alapkőletételénél a miniszterelnök mellett részt vett Clemens Sachs, a Leoni szerbiai igazgatója, Axel Dittman, Németország szerbiai nagykövete és a niši polgármester. A Leoni gyár Jaguár és Land Rover típusú személyautókba való kábeleket gyárt és több mint 5000 személyt foglalkoztat. Aleksandar Vučić szerb kormányfő várakozásai szerint az új üzem megnyitása újabb 3000 embernek biztosít majd munkalehetőséget és hamarosan új befektetők is érkeznek majd Nišbe. (Tanjug, kép: FoNet) Mesto: Niš Datum: 24.02.2017 Dogadjaj: POLITIKA/PRIVREDA/OPŠTINE - predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vuèiæ sastao se danas sa rukovodstvom kompanije Leoni u Nišu Licnosti: Aleksandar Vuèiæ Aleksandar Vučić, miniszterelnök, Szerbia: „Szeretnék gratulálni a nišieknek, amiért ez a nagy Leoni itt van a városban. Pár hónap múlva megnyitunk egy új osztrák gyárat, amiről következő alkalommal beszélünk majd ezen a településen. Úgy gondolom a dolgok ezzel már teljesen másként fognak alakulni. Elmondanám még a nišieknek, hogy hamarosan találunk befektetőket Niška Banjába is. Ugyanígy hamarosan láthatják a kiírt közbeszerzéseket a Niši Nemzeti Színház homlokzatának felújítására is.”Niš
Leoni
új gyár
alapkőletétel

Most

14:13, Frissítve: 14:23

Fekete Péter a Jadran Színpadon

A pénz beszél, A szerelemhez nem kell szépség, Holdvilágos éjszakán, Lesz maga juszt is az enyém - örök értékű, közismert slágerek csendülnek fel december huszadikán, a szabadkai Jadran színpadon.

Népszerű

Megállapodott a kormány és a Szerbiai Posta

Aláírták a megállapodást a posta munkásainak képviselői, a cég vezetősége és a kormány illetékesei, amellyel megvalósulnak a foglalkoztatottak fizetésemelés iránti igényei.