Ugrás a tartalomra

A Nyugat-Balkán a roaming-díjak eltörlését kéri

2017-06-19
05:55
Kérelmezzük a roaming-díjak eltörlését a Nyugat-Balkánon - közölte Rasim Ljajić szerbiai kereskedelmi, turisztikai és telekommunikációs miniszter
Kérelmezzük a roaming-díjak eltörlését a Nyugat-Balkánon - közölte Rasim Ljajić szerbiai kereskedelmi, turisztikai és telekommunikációs miniszter. Szerbia, Bosznia-Hercegovina, Montenegró és Macedónia telekommunikációs miniszterei ma megegyeztek, hogy együttes kérelmet nyújtanak át Andrus Ansipnak, a digitális piacért felelős uniós biztosnak: a nap folyamán véglegesítik a levelet, melyben a roamingdíjak eltörlésének kiterjesztését kérik a Nyugat-Balkáni régióra. Mint ismeretes a múlt héten megszűntek a roaming-díjak az Európai Unióban, így a távközlési cégeknek belföldi díjakért kell mobilszolgáltatást biztosítaniuk az unión belül időszakosan külföldre utazók számára.
díj
telefon
roaming

Most

12:57, Frissítve: 13:43

Megjelent A 100 leg... céglista

A Szerbiai Kőolajipari Vállalat volt a legnyereségesebb 2016-ban, a Szerbiai Villanygazdaság a legnagyobb, a Bambi konszern kapta a legjobb minősítést az országban.
12:46, Frissítve: 12:57

Nem haladnak megfelelően a Brexit-tárgyalások

Az eddigi haladás nem elég ahhoz, hogy tovább lehessen lépni a jövőbeli kapcsolatok kérdéseit érintő második tárgyalási szakaszra - mondták pénteki brüsszeli találkozójukon a bennmaradók.

Népszerű