Ugrás a tartalomra

Prosperitati - Megjelentek a VII. pályázati kör eredményei

2019-10-04
16:29
2019-10-04
17:15
Forrás
Közlemény
Megjelentek a Prosperitati Alapítvány május 23-án meghirdetett VII. pályázati körének eredményei.

8 kategóriában döntött az Igazgatóbizottság és az Irányító Testület. Az eredmények megtalálhatóak a Prosperitati Alapítvány honlapján, a www.prosperitati.rs oldalon. A földvásárlási pályázat továbbra is nyitva áll, a benyújtási határidő október 31-e.

A Prosperitati Alapítvány egyúttal arról is tájékoztat, hogy újabb pályázati kiírást jelentet meg turisztikai témakörben. Az idegenforgalom fejlesztésének egyik elengedhetetlen részét képezik a szakképesített idegenvezetők. Annak érdekében, hogy minél több, magyar nyelvű idegenvezető állhasson a Vajdaságba látogató turisták rendelkezésére, az Alapítvány támogatja azok képzését, a képesítés megszerzése során felmerülő költségek utófinanszírozásával. A pályázaton azon személyek vehetnek részt, akik jelentkeznek a szerbiai Kereskedelmi, Turisztikai és Távközlési Minisztérium által meghirdetett pályázatra, és a jelen pályázat kiírását követően sikeres vizsgát tesznek, magyar nyelvű idegenvezetői képesítést szereznek. A pályázatok benyújtási határideje: 2020. június 15.

Prosperitati Alapítvány
pályázat
eredmény

Most

20:10

Reménysugár a hajnani gibbonoknak

A világ legritkább főemlősfaja, a hajnani gibbon egy hímét és egy nőstényét fedezték fel, a pár új reményt jelent a világ legveszélyeztetettebb főemlősfajának fennmaradására - írta a BBC hírportálja.

Népszerű