Ugrás a tartalomra
Tanjug/Dimitrije Goll

Szerbia gazdasága vezető a régióban

2019-04-17
13:15
2019-04-17
15:40
Forrás
Tanjug, N1
Szerbia gazdasága vezető a régióban az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank elnöke szerint. Suma Chakrabarti gratulált Aleksandar Vučićnak a gazdasági reformok terén elért sikerekhez.

Az EBRD elnöke rámutatott arra, hogy Szerbia stabil gazdasági helyzetének köszönhetően új beruházásokra is lehetőség van az országban. Ezt bizonyítja az is, hogy tavaly 3,5 milliárd euró értékben valósultak meg itt új befektetések. A szerb államfő kabinetjének közleménye szerint Vučić egyetértett abban, hogy idén lehetőség van új magánbefektetésekre, különösen a kis- és középvállalkozások esetében.

Szerbia
Aleksandar Vučić
Suma Chakrabarti

Most

20:20, Frissítve: 20:26

Magyarul csak a Semmi lesz Óbecsén

Elkezdődött a 62. Májusi Játékok, a gyermek- és ifjúsági színjátszók nemzetközi fesztiválja Óbecsén. A Fabula Rasa Színjátszó Grund Semmi című ifjúsági előadása kedden 18:15-kor lesz műsoron.
19:10, Frissítve: 20:29

A Tisza vízállása 374 centiméter Zentánál

Ez a szint teljesen átlagosnak mondható ebben az időszakban, áradástól nem kell tartani - mondják az illetékesek. A víz szintje 15-20 centimétert emelkedhet az elkövetkező napokban az esőzések miatt.
17:23

A méhek világnapja

Az Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Világszervezet arra figyelmeztet, hogy a beporzók számának és sokféleségének csökkenése katasztrofális következményekkel járhat táplálkozásunkra nézve.

Népszerű