Ugrás a tartalomra
Tanjug/Dimitrije Goll

Szerbia gazdasága vezető a régióban

2019-04-17
13:15
2020-02-28
16:06
Forrás
Tanjug, N1
Szerbia gazdasága vezető a régióban az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank elnöke szerint. Suma Chakrabarti gratulált Aleksandar Vučićnak a gazdasági reformok terén elért sikerekhez.

Az EBRD elnöke rámutatott arra, hogy Szerbia stabil gazdasági helyzetének köszönhetően új beruházásokra is lehetőség van az országban. Ezt bizonyítja az is, hogy tavaly 3,5 milliárd euró értékben valósultak meg itt új befektetések. A szerb államfő kabinetjének közleménye szerint Vučić egyetértett abban, hogy idén lehetőség van új magánbefektetésekre, különösen a kis- és középvállalkozások esetében.

Suma Chakrabarti

Kapcsolódó tartalmak

Most

22:39

Palics várja a turistákat

Újraindulnak júniustól az ingyenes városnéző gyalogtúrák Szabadkán, jelentette be a Város Idegenforgalmi Szervezetének igazgatója.
21:31, Frissítve: 21:37

Támad a levéltetű – mit tehetünk?

A karantén és a kijárási tilalom miatt, aki csak tehette, igyekezett szépítgetni a kertjét, udvarát. Hiába azonban a kis fák eddigi gondozása, ha kártevők jelennek meg rajta. Mit tehetünk ilyenkor?

Népszerű

Újra szabadon átléphető a szerb-magyar határ

Ma délelőttől karanténkötelezettség nélkül lehetséges a személyforgalom a szerb-magyar határon a szerb és a magyar állampolgárok számára - jelentették be Röszkén sajtótájékoztatón.