Ugrás a tartalomra
Tanjug/Dimitrije Goll

Szerbia gazdasága vezető a régióban

2019-04-17
13:15
2019-04-17
15:40
Forrás
Tanjug, N1
Szerbia gazdasága vezető a régióban az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank elnöke szerint. Suma Chakrabarti gratulált Aleksandar Vučićnak a gazdasági reformok terén elért sikerekhez.

Az EBRD elnöke rámutatott arra, hogy Szerbia stabil gazdasági helyzetének köszönhetően új beruházásokra is lehetőség van az országban. Ezt bizonyítja az is, hogy tavaly 3,5 milliárd euró értékben valósultak meg itt új befektetések. A szerb államfő kabinetjének közleménye szerint Vučić egyetértett abban, hogy idén lehetőség van új magánbefektetésekre, különösen a kis- és középvállalkozások esetében.

Szerbia
Aleksandar Vučić
Suma Chakrabarti

Most

13:36, Frissítve: 14:16

Az Öreg híd vidéke

Huszonöt évvel a polgárháború után a Bosznia-hercegovinai Mostar ma pezsgő, attraktív turistaváros, környéke pedig a természet szépségeivel csábítja az utazókat.
12:26, Frissítve: 12:36

Fokozódik a forgalom a szerbiai utakon

A hétvégén a turisták és a hazatérő vendégmunkások újabb áradata várható, ezért fokozott forgalomra kell készülnünk az utakon, tájékoztatott a Szerbiai Motoros Szövetség.
11:27, Frissítve: 11:40

Magyar sikerek, szerb kiesés az Európa Ligában

A szerb csapatok közül a nisi Radnički lépett pályára, de búcsúra kényszerült, hiszen 2:2-re végzett a Flora Tallinn ellen. Mindhárom magyar csapat továbbjutott a labdarúgó Európa-ligában.

Népszerű

Horgosi lány lett az idei Strandszépe

A zsűri értékelése alapján Szabó Noémi tehette fejére az idei Magyar Szó Strandszépe koronáját. Ő képviseli majd Vajdaságot a magyarországi Magyarok Szépe szépségversenyen.