Ugrás a tartalomra
www.vgazda.com

Téli gazdafórum 2021. - Téli előadások a gazdák részére

2021-01-28
15:52
Forrás
Közlemény
A Vajdasági Agráregyesületek Szövetsége és a Pro Scientia Naturae Alapítvány a 2021-es évben téli mezőgazdasági előadásokat szervez az online térben, amelyet minden kedden és csütörtökön élő adásban követhetnek az érdeklődők.

2. előadás: 2021. FEBRUÁR 02., KEDDEN délelőtt 10 ÓRA
Téma: A sertéstartás főbb állategészségügyi kérdései
Előadó: dr. Horvát József

3. előadás: 2021. FEBRUÁR 04., CSÜTÖRTÖKÖN délelőtt 10 ÓRA
Téma: A hatékony termelés eszközei - az Agrotech cég kínálata
Előadó: Bálint István

Az előadások elérhetőségét a VASZ Facebook oldalán teszik közzé a falugazdászok illetve a weboldalon, melynek címe www.vgazda.com.

Akinek kell segítség a csatlakozáshoz, illetve szeretné megnézni az előadást, de nincs lehetősége rá, azok bátran jelentkezzenek falugazdászainknál.

Vajdasági Agráregyesületek Szövetsége
Pro Scientia Naturae Alapítvány

Most

10:05

Đoković beérte Federert

Novak Đoković világelső szerb teniszező a 310. hetet kezdte meg a férfi teniszezők ATP világranglistájának az élén, ezzel beérte az eddigi rekorder svájci Roger Federert.

Népszerű

Orosz bolt nyílt Szabadkán

Az átadót követően azonnal birtokukba vehették a vásárlók az üzletet. Az orosz tulajdonban lévő Svetoforban többnyire tisztálkodási szerek, élelmiszer és konyhai eszközök kaphatók.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.