Ugrás a tartalomra
Tanjug/Rade Prelic/bk

Több mint félezren jelentkeztek az IPARD pályázataira

2018-12-19
07:37
2018-12-19
07:51
Forrás
Szerbiai RTV
175 millió euróhoz férhet hozzá Szerbia az Ipard előcsatlakozási alapból 2020-ig, és az összeset maradéktalanul le fogja hívni - nyilatkozta Branislav Nedimović agrárminiszter.

Három pályázati felhívásra összesen 504-en adták be igényüket a támogatásra, általában traktor vagy más mezőgazdasági gépek vásárlásának részleges utófinanszírozására. Mostanáig 270 pályázatot hagytak jóvá. Az igénylések 70 százaléka a Szávától és a Dunától északra lévő területekről és Szerbia középső részéről érkezett.

IPARD
Nedimovic

Most

08:30

Fucsovics a legjobb 32-ben

Fucsovics Márton a 32 közé jutott a melbourne-i ausztrál nyílt teniszbajnokságon, miután szerdán a második fordulóban jobbnak bizonyult az olasz Jannik Sinnernél.
08:14

Ma van a magyar kultúra napja

Színházi előadásokkal, díjátadókkal, koncertekkel, kiállításokkal, könyvbemutatókkal, irodalmi és zenei estekkel is ünneplik ma országszerte és a határokon túl is a magyar kultúra napját.

Népszerű

Leégett egy szabadkai autószerelő műhely

Tűz ütött ki ma délelőtt egy autószerelő műhelyben Szabadkán. A Koszovó utcában lévő autószervizben jelentős anyagi kár keletkezett, sérültről azonban nem szólnak a hírek.

Fájjon-e a feje annak, akinek régi autója van?

A légszennyezés a mindennapok legégetőbb problémája lett. A címlapok, az újságok vezető cikkei mind erről szólnak a szerb sajtóban is. Nap mint nap újabbnál újabb intézkedéseket fogalmaznak meg.