Ugrás a tartalomra
Tanjug viaa AP/Julian Stratenschulte/dpa

Története legnagyobb átszervezéséről döntött a Volkswagen

2018-11-16
22:41
Forrás
MTI
A német járműipari társaság pénteken ismertetett tervei szerint a következő öt évben 44 milliárd eurót fordítanak az elektromobilitás, az önjáró vezetési technológiák és a digitalizáció területére.

A társaság 2020 végéig 15 tisztán elektromos meghajtású modellel áll elő, és három németországi üzemét - Zwickau, Emden, Hannover - átállítja az elektromos autók gyártására.

A névadó Volkswagen márka Passat modellcsaládjának gyártását áthelyezik a csehországi Kvasinyba, a Skoda üzemébe, ahol a Passatok a Skoda Superb és Kodiaq modellekkel együtt készülnek majd 2023-tól. A Skoda Karoq és a Seat Ateca gyártását áthelyezik egy új gyárba, amelyhez helyszínt keresnek Kelet-Európában - közölte a VW.

Volkswagen

Most

22:51, Frissítve: 23:57

Tenisz: Györe döntős Rióban!

A zentai teniszező elődöntőbeli ellenfele, a szlovén Aljaž Bedene sérülés miatt visszalépett, így Györe küzdelem nélkül jutott be a döntőbe.
20:16, Frissítve: 20:29

Cserkészvezetőkre van szükség

A Vajdasági Magyar Cserkészszövetség muzslyai közgyűlésén értékelték az elmúlt évet, és felvázolták a jövőre vonatkozó terveket.

Népszerű

Baleset történt Szabadkán

Baleset történt Szabadkán a Majsai-híd lábánál. Egy régebbi típusú Opel, valamint egy Fiat személygépkocsi ütközött össze, személyi sérülés nem történt.

További járatokat törölt a Subotica-trans

Amellett, hogy a szombati menetrend lesz érvényben, további járatkiesésekkel is számolni kell keddtől - áll a Subotica-trans Utasszállító Közvállalat legfrissebb közleményében.