Ugrás a tartalomra
Tanjug/Szerb Kormány/Slobodan Miljević

Új gyárrészleg nyílt Mitrovicán

2019-10-07
16:33
Forrás
Tanjug
Új gyárrészleget nyitott a Modine Manufacturing Company elnevezésű amerikai hőtechnikai berendezések és alkatrészek gyártásával foglalkozó cég Mitrovicán.

Az eseményen Ana Brnabić szerb kormányfő is jelen volt. Köszönetét fejezte ki, amiért az amerikai cégcsoport befektetett Mitrovicán, és amiért külön figyelmet fordít a fiatal munkaerő alkalmazására. A cégben dolgozók átlagéletkora 32 év. A szerb miniszterelnök emlékeztetett, hogy január elsejétől a fiatalok alkalmazásával komoly kedvezményekre számíthat a vállalat, ugyanis a szerb kormány célja az, hogy támogassa a fiatalok érvényesülését Szerbiában, ezt pedig várhatóan a fiatal munkavállalók után fizetendő járulékok csökkentésével igyekszik majd elérni. A mitrovicai gyárrészlegben először 45 személyt foglalkoztatnak majd, ez a szám a jövőben 270-re nő.

Mitrovica
Ana Brnabić
gyár
átadás

Kapcsolódó tartalmak

Most

22:02

Újra Bill Gates a világ leggazdagabb embere

A Bloomberg milliárdos indexe szerint Bill Gates megelőzte az Amazon vezérigazgatóját, Jeff Bezost. Nettó 110 milliárd dolláros vagyonával visszaszerezte a világ leggazdagabb emberének járó elismerést
21:19, Frissítve: 21:40

Bolívia a káosz szélén

Legkevesebb 8 ember meghalt, és több tucatnyian megsebesültek Bolíviában a lemondatott Evo Morales elnök mellett tüntetők és a rendfenntartó erők összecsapásaiban.

Népszerű

Keresi a rendőrség

Nagy erőkkel keres egy férfit a szerbiai rendőrség, akit nemi erőszak kísérletének elkövetésével gyanúsítanak. A bűncselekményt Belgrádban, a szerb főváros Vračar nevű részében követte el.