Ugrás a tartalomra
vojvodina.gov.rs

Új szűrőberendezéssel bővül a belcsényi cementgyár

2021.02.08
17:44
2021.02.08
19:53
Forrás
Pannon RTV
Használatával energetikailag és ökológiailag is hatékonyabbá válhat a termelés.

A beruházás értéke 4,3 millió euró. Igor Mirović, a tartományi kormány elnöke a helyszínen tett látogatása során elmondta, jelentős mértékben támogatták a környezetvédelmi kezdeményezéseket Vajdaság-szerte az elmúlt években.

Igor Mirović, elnök, Tartományi Kormány: „Az új szűrő használatával csökkenni fog a levegőbe jutó por mennyisége. Ez jelentős lépés Belcsény, de az egész ország számára is. Mindannyian közösen teszünk a környezet védelméért. Lassan, de biztosan egyre nagyobb elsőbbséget élvez, ahogy a vállalatok üzleti tevékenységében, úgy a kormányzat minden szintjén egyaránt. Ez minden bizonnyal olyan téma és terület, amellyel sokkal többet fogunk foglalkozni a következő években.”

Belcsény
cement
Igor Mirović

Most

07:13, Frissítve: 07:21

Olaszország több városát elöntötte az eső - VIDEÓ

Az olasz fővárosra a vasárnapra virradó éjszaka újabb heves vihar csapott le, és a nagy mennyiségű csapadék elszigetelte a szicíliai Messina teljes térségét is. A polgári védelem egészen hétfőig meghosszabbította az időjárási riasztást.
20:50, Frissítve: 07:28

Argentína negyeddöntős, a hollandok már várják őket

1:0-ra vezetett Argentína Ausztrália ellen az első félidő végére. A második játékrészben már két gólra növelték előnyüket a dél-amerikaiak. Álvarez is betalált, majd Ausztrália szépített, de ez nem volt elég, 2:1-re győztek Messiék.

Népszerű