Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Vesić: Folytatódik a gyorsvasút építése

2022.12.10
12:34
Folytatódik a gyorsvasút Újvidék és Szabadka közötti szakaszának kiépítése – erről is beszélt Goran Vesić építésügyi miniszter, amikor boldog vasúti újévet kívánt a szektorban dolgozóknak.

Holnap lép hatályba az új vasúti menetrend Szerbiában, és ezt a napot nevezik vasúti újévnek. Az építésügyi miniszter elmondta, hogy elkezdődik majd a Belgrád és Niš közötti gyorsvasút kiépítése is, ami hozzásegít az ország vasúthálózatának modernizálásához. A tárcavezető elmondta, hogy ezek a beruházások is jelzik a szerbiai vasút új esztendejének kezdetét, az új menetrend szerinti közlekedést.

Goran Vesić
gyorsvasút
Belgrád-Budapest gyorsvasút

Most

17:15, Frissítve: 18:25

Palicson is várják a nyuszit

Színes műsorral várta a húsvéti ünnepeket megelőző szombaton az érdeklődőket a Palics Magyar Művelődési Egyesület a helyi Magyar Művelődési Központban.
16:15, Frissítve: 18:21

Húsvétváró kiállítás Felsőhegyen

Húsvéti sonka, ünnepi kalács, a tavasz virágai és ünnepkört meghatározó díszes tojások is díszítették mindazok standját, akik részt vettek a felsőhegyi Könyvtár Kör által szervezett Húsvétváró Kiállításon.

Népszerű

Tömegbaleset Szabadkánál - VIDEÓ!

A baleset a Topolya és az észak-bácskai város közötti úton történt, a szakaszt teljesen lezárták. A szerencsétlenséget az orkán erejű széllökések miatt kialakult porvihar okozta.