Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

A világ egyik legismertebb áruházlánca Zentán

2022.07.01
09:41
2022.07.01
15:45
Forrás
Pannon RTV
Javában zajlanak az építkezési munkálatok Zentán, az egykori buszállomás helyén, ahol a világ egyik legismertebb áruházlánca nyitja meg újabb bevásárlóközpontját.

Az áruházlánc jelenleg a világ 32 országában van jelen és 310 ezer munkavállalót foglalkoztat, míg szerbiai szinten 35 településen 61 bevásárlóközponttal rendelkeznek. A zentai beruházás megvalósulásával a cég előreláthatólag 30 embernek biztosít majd munkahelyet.

Czegledi Rudolf, polgármester, Zenta: „Az építkezés a megfelelő ütemben halad. Május elején kezdődött, és jelen pillanatban, amit terveztek, azok a folyamatok befejeződtek, és jól haladnak az építkezések. Az építkezés a város területén 8000 négyzetméteren zajlik, hiszen ez a két volt telek, a buszállomás és a Mašinoremont összesen valamivel több, mint 8000 négyzetméter. Ebből 2500 négyzetméter lesz maga az objektum, a többi pedig parkoló, több mint 130 parkoló és zöld felület fog lenni.”

áruházlánc
Zenta

Most

Népszerű

Halálos baleset Bácsfeketehegynél

Halálos baleset történt délután az autópályán. Egy személyautó és egy kombi ütközött össze az Újvidék és Szabadka közötti autópálya-szakasz bácsfeketehegyi lejáratánál pénteken.

Folytatódtak a tüntetések Vajdaság-szerte

Nem egyeztek meg a gazdák és a kormány képviselői. A gazdák azt mondták, az alacsony felvásárlási árak, a magas üzemanyag- és műtrágya árak, továbbá a vízlecsapolási illeték miatt elégedetlenek.