Ugrás a tartalomra
Zorana Mihajlovic
FoNet/MSGI

Zorana Mihajlović elégedett azzal, ami 2017-ben megvalósult

2017-12-26
13:36
2017-12-28
12:11
Forrás
Pannon RTV
2018-ban is folytatódik a munka és a nagy infrastrukturális beruházások véghezvitele. Nem létezik olyan infrastrukturális projekt, amelyen ne dolgoznánk intenzíven - jelentette ki Zorana Mihajlović.

A szerb építésügyi, közlekedési és infrastruktúra-fejlesztési miniszter elmondta, elégett azzal, ami 2017-ben megvalósult.

Zorana Mihajlović, infrastruktúra-fejlesztési miniszter, Szerbia: „Azt kell mondanom, hogy a tizedikek vagyunk a világon az építési engedélyek kiadása tekintetében. Ez nagy előrelépés Szerbia számára. A másik dolog az, hogy nem létezik olyan infrastrukturális projekt, amelyen ne dolgoznánk intenzíven. Vonatkozik ez a 10-es közlekedési folyosóra, ahol ott van grdelicai szurdok is. Néhány napon belül használatba is helyezünk hét kilométernyi autóutat. Dolgozunk a 11-es közlekedési folyosón is, valamint megkezdjük a Belgrád-Budapest vasútvonal modernizálásának két szakaszát. Eddig a Belgrád-Bar vasútvonalon 77 kilométert újítottunk fel. Ez nem elég. Folytatjuk.”

Zorana Mihajlović
miniszter
infrastuktúra

Most

18:42, Frissítve: 18:49

Szalonnavásárt tartottak Ferenchalmon

Az eseményen húsfeldolgozással foglalkozó magánszemélyek és vállalatok állították ki portékájukat. A bírálóbizottság 300 szalonnaminta közül választotta ki a legjobbat.
15:37, Frissítve: 15:42

5 nap alatt 25 ezer bírság

Egyelőre így áll a hétfőn kezdődött fokozott közúti ellenőrzési akció Szerbiában. A szabálysértések java részét gyorshajtás, ittas vezetés és a biztonsági öv használatának elmulasztása tette ki.

Népszerű

Megölte családját egy rendőrnő

Megölte családja négy tagját, majd öngyilkosságot követett el egy rendőrnő a koszovói Gnjilane településen. A tragédia 13 óra körül történt.
Mérik a sebességet a rendőrök

Fokozott ellenőrzés az utakon

Mától kezdve fokozott közúti ellenőrzést végeznek Szerbia-szerte az utakon - tájékoztat a szerbiai belügyi tárca.