Ugrás a tartalomra
Zorana Mihajlovic
FoNet/MSGI

Zorana Mihajlović elégedett azzal, ami 2017-ben megvalósult

2017-12-26
13:36
2017-12-28
12:11
Forrás
Pannon RTV
2018-ban is folytatódik a munka és a nagy infrastrukturális beruházások véghezvitele. Nem létezik olyan infrastrukturális projekt, amelyen ne dolgoznánk intenzíven - jelentette ki Zorana Mihajlović.

A szerb építésügyi, közlekedési és infrastruktúra-fejlesztési miniszter elmondta, elégett azzal, ami 2017-ben megvalósult.

Zorana Mihajlović, infrastruktúra-fejlesztési miniszter, Szerbia: „Azt kell mondanom, hogy a tizedikek vagyunk a világon az építési engedélyek kiadása tekintetében. Ez nagy előrelépés Szerbia számára. A másik dolog az, hogy nem létezik olyan infrastrukturális projekt, amelyen ne dolgoznánk intenzíven. Vonatkozik ez a 10-es közlekedési folyosóra, ahol ott van grdelicai szurdok is. Néhány napon belül használatba is helyezünk hét kilométernyi autóutat. Dolgozunk a 11-es közlekedési folyosón is, valamint megkezdjük a Belgrád-Budapest vasútvonal modernizálásának két szakaszát. Eddig a Belgrád-Bar vasútvonalon 77 kilométert újítottunk fel. Ez nem elég. Folytatjuk.”

Zorana Mihajlović
miniszter
infrastuktúra

Most

10:24, Frissítve: 10:30

Leslie L. Lawrence Vajdaságban

Vajdaságba látogat Lőrincz L. László, azaz írói álnevén Leslie L. Lawrence vagy Frank Cockney, aki exkluzív interjút ad a Pannon Televíziónak.

Népszerű

Párját ritkító menyegző volt Palicson

Vidékünkön ma már ritkaságszámba megy az ősi zsidó hagyomány szerinti esküvő. Ezért is volt látványos és párját ritkító a pénteken Palicson megtartott menyegző.

Halálos baleset Ásotthalomnál

Halálos autóbaleset történt Ásotthalom közelében ma hajnalban, az 55-ös főúton - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.