Ugrás a tartalomra
Szerbiai RTV

Az Interpol is részt vesz Matej Periš keresésében

2022.01.08
09:58
2022.01.08
18:13
Forrás
Szerbiai RTV
A Belgrádban eltűnt spliti fiatalt nyolcadik napja nem találják. A hatóságok átkutatták a Duna folyómedreit és a partokat egészen Smederevóig.
Tanjug

Korábban Aleksandar Vulin szerb belügyminiszter azt mondta, bizonyos információk birtokában vannak arról, hogy mi is történt a fiatallal. Ha a kutatás sikeres lesz, akkor az eredményt először a családdal osztják meg, és csak azután hozzák nyilvánosságra. Az eltűnt férfi édesapja korábban megerősítette, hogy fia van egyes felvételeken, amelyek a médiában megjelentek. Azokról van szó, amelyeken taxit keresve rohan, és nem arról a videóról, amelyen egy ismeretlen személy úszott a Szávában. Matej Perišt szilveszterkor látták utoljára a fővárosi Gothic Klubban.

Interpol
Matej Periš

Most

13:33, Frissítve: 13:38

A bankok finanszírozzák az esőerdők pusztítását

Az Amazonas-vidék pusztításában részt vevő vállalatokat finanszíroztak az Egyesült Királyság, az Egyesült Államok és az EU tagállamainak központi bankjai, miközben a tudósok jelentése szerint az erdőirtás túl van az átbillenési ponton.
13:22, Frissítve: 15:40

Mesedélelőtt a horgosi könyvtárban

Ma ünnepeljük a magyar népmese napját, amely Benedek Elek születésének napjához kötődik. Ebből az alkalomból a horgosi József Attila fiókkönyvtárban mesedélelőttöt szerveztek a legkisebbeknek, hogy közelebb hozzák hozzájuk a magyar meséket.

Népszerű

69 kérdés, 30 perc

Október 1-jén, szombaton kezdődik és 31-éig tart a népszámlálás Szerbiában.

Verbászi fiú a bravúros magyar válogatottban

Újoncot avatott a magyar labdarúgó-válogatott Lipcsében, a Nemzetek Ligája ötödik fordulójában, ahol egygólos győzelmet aratott a németek ellen. Az új játékos a mindössze 18 éves vajdasági fiú, Kerkez Miloš.

Megküzdöttek a Mohol legnagyobb parasztja címért

Látogatottságban és a résztvevők számát tekintve is rekordot döntött a 8. Moholi Parasztolimpia. Ilyenkor dől el, hogy kik a környék legnagyobb parasztjai, akik különböző mezőgazdasághoz köthető versenyszámokban mérettetik meg magukat.