Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Baleset a zentai Thurzó Lajos Általános Iskolában

2019-01-17
09:51
2019-01-17
15:57
Forrás
Pannon RTV
Súlyos iskolai balesethez riasztották tegnap kora délután a zentai mentőszolgálatot. Egy kisfiú zuhant le a zentai Thurzó Lajos Általános Iskola lépcsőjéről, aki súlyos sérüléseket szenvedett.

A kilenc éves kisfiú állapotáról egyelőre nincsenek hivatalos információk, jelenleg Újvidéken kezelik. A szemtanúk elmondása szerint a Stevan Sremac Általános Iskola tanulójának sérülését nem iskolai verekedés vagy lökdösődés okozta, pusztán véletlen baleset történt. Az intézmény igazgatónője is csak megerősíteni tudta az esetet, részletekkel azonban nem szolgált.

Urbán Zsuzsanna, igazgató, Stevan Sremac Általános Iskola: „A tegnapi nap folyamán sajnálatos dolog történt a Thurzó Lajos Iskolánkban, a szülők és a gyermek, a tanuló védelmében és jogainak védelmében nem szeretnék információkkal szolgálni, ezért kérem a megértésüket.”

Az esetet egyébkét az intézmény folyosóin lévő kamerák is rögzíthették, így a baleset pontos részletei is kiderülhetnek. Az igazgatónő őszinte sajnálatát fejezte ki az eset kapcsán, hozzátette, az iskola mindenben igyekszik támogatni a családot.

Zenta
Thurzó Lajos Általános Iskola
baleset

Most

Népszerű

Horgosi lány lett az idei Strandszépe

A zsűri értékelése alapján Szabó Noémi tehette fejére az idei Magyar Szó Strandszépe koronáját. Ő képviseli majd Vajdaságot a magyarországi Magyarok Szépe szépségversenyen.