Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Ürményi Frigyes/Korábbi felvétel

Belehalt sérüléseibe egy 11 és egy 6 éves elgázolt kislány

2022.03.26
14:48
2022.03.26
14:57
Forrás
nova.rs
Elhunyt péntek este az a 11 éves kislány, akit március 15-én egy 74 éves férfi ütött el a Lebane községhez tartozó Šilovo faluban.

A beleset után újjáélesztették, Nišbe szállították, a súlyos fejsérülések miatt lélegeztetőgépre tették, azonban nem sikerült megmenteni életét. Ma reggel elhunyt az a 6 éves piroti kislány is, akit a lebanei baleset után néhány nappal később ütött el egy autó.

halálos áldozat

Most

15:20, Frissítve: 16:34

Átadták a Kallós Zoltán Külhoni Magyarságért Díjakat

Átadták Budapesten a Kallós Zoltán Külhoni Magyarságért Díjakat a Budavári Palotában. Az elismeréseket a kitüntetettek Potápi Árpád János nemzetpolitikai államtitkártól vehették át. A díjazottak között három vajdasági művelődési egyesület is van.
16:48

„Hős anyák" kerestetnek

Az orosz kormány újra bevezette a sztálini „Hős anya" kitüntetést, amely szerint egymillió rubel (átszámolva majdnem kétmillió dinár) értékű jutalom jár azoknak a nőknek, akik legalább tíz gyereket szülnek.
14:48, Frissítve: 15:11

Ünnepel Magyarország - a légiparádé elmarad

Fesztiválhangulat, színpadi és utcai produkciók, kiállítások, látványművészeti előadások, családi és gyermekprogramok várják tizenkét helyszínen Budapesten az érdeklődőket a hétvégén a Szent István-napi állami rendezvénysorozat keretében.

Népszerű

Folytatódtak a tüntetések Vajdaság-szerte

Nem egyeztek meg a gazdák és a kormány képviselői. A gazdák azt mondták, az alacsony felvásárlási árak, a magas üzemanyag- és műtrágya árak, továbbá a vízlecsapolási illeték miatt elégedetlenek.