Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/ Zséli Ágnes

Betörési kísérlet történt a Hertelendy-kastélyba

2020-11-23
18:04
Forrás
Pannon RTV
Bűncselekmény történt a törökbecsei községhez tartozó bocsári Hertelendy- kastélynál.
Pannon RTV/ Zséli Ágnes

Az esetet a belgrádi Modulor építkezési vállalat alkalmazottai vették észre, miután ismeretlen tettesek vasárnap az építkezési területre próbáltak betörni. Mivel a komplexumot biztonsági őrök vigyázzák, a bűncselekmény során csupán kisebb anyagi kár keletkezett. A történteket azonnal a beodrai rendőrségnek jelentették, akik rövid időn belül terepre érkeztek. Az üggyel kapcsolatban folytatódik a nyomozás.   
Egyébként a Hertelendy-kastély kiépítési munkálatait tavaly szeptemberben kezdték meg, ami a jövőben az óvodások, valamint az alsós tanulók oktatóközpontjának szerepét tölti majd be. Az objektum tatarozását Törökbecse önkormányzata indítványozta, a beruházáshoz szükséges összeget pedig a Tartományi Nagyberuházási Igazgatóság biztosítja. 
 

Bocsár
Hertelendy-kastély
betörés

Most

19:30

Elhunyt Mira Furlan

66. életévében elhunyt Mira Furlan horvát színművész, aki az egykori jugoszláv filmgyártás és színjátszás megkerülhetetlen alakja volt. Számos feledhetetlen alakítást hagyott maga mögött.
19:02, Frissítve: 19:13

Naponta több mint száz embert oltanak be Topolyán

Egyelőre a topolyai egészségház általános osztályán kialakított két oltóponton történik az oltás, de már dolgoznak azon, hogy a bácskossuthfalvi és a gunarasi kijelölt oltópontot is előkészítsék és felszereljék.

Népszerű

Virágautomata Zentán

A Tisza-parti kisvárosban egy újításnak köszönhetően ezentúl éjjel-nappal lehet csokrokat, virágokat venni. Bár nem új keletű dologról van szó, környékünkön ez még is ritkaságnak számít.

Egyre kelendőbbek a palicsi ingatlanok

Elsősorban a turisztikai beruházásoknak köszönhetően megnőtt az ingatlanok iránti érdeklődés Palicson. Az épülő wellness-központ egyre több belgrádi és más szerbiai városból, sőt külföldről érkező családot vonz a településre.