Ugrás a tartalomra

Bombariadó harmadszor az Air Serbia moszkvai járatán

2022.03.15
17:45
Forrás
Szerbiai RTV, Kurir
Egy újabb bombariadó miatt vizsgáltak át egy olyan járatot, amely Belgrádból Moszkvába repült volna. Robbanószert azonban nem találtak.

Az utóbbi időben ez volt a harmadik téves riasztás az Air Serbia Moszkvába tartó egy-egy gépén. A fenyegetést elektronikus levél útján küldték.

Tegnap reggel sem indult el egy, az orosz fővárosba tartó járat, március 11-én pedig pedig már a levegőben volt a repülő, amikor jelentették, hogy robbanószert rejtettek el a fedélzetén. Akkor visszafordították a gépet.

A szerb belügyminisztérium illetékesei mindhárom alkalommal tüzetesen átvizsgálták a gépeket, de semmit sem találtak. Egyes információk szerint a riasztásokat Ukrajnából jelenthették. Meg nem erősített források szerint ennek az oka az lehet, hogy az Air Serbia és a Turkish Airlines még indít járatokat Moszkvába.

Air Serbia
bombariadó
repülő

Most

08:21, Frissítve: 08:33

Az eső vízesésként zúdult Dél-Koreára

Legalább heten meghaltak, hatan eltűntek az özönvízszerű eső okozta áradásban a dél-koreai főváros régiójában hétfőn. Szöul jómódú Gangnam negyedének utcái folyókká változtak, a járművek elmerültek, a víz elárasztotta a tömegközlekedési eszközöket.
17:45, Frissítve: 19:51

Toborozták a számlálóbiztosokat

Több mint 40 ezren töltötték ki a számlálóbiztosi munkával kapcsolatos elektronikus jelentkezési űrlapot – jelentette be a Köztársasági Statisztikai Intézet.

Népszerű