Ugrás a tartalomra
Illusztráció: Pixabay

Bombariadó Kragujevacon

2022.05.17
13:41
Forrás
Tanjug
A kragujevaci rendőrségre bejelentés érkezett a Rendőrkapitányság épületében elhelyezett bombáról.

A rendőrség hivatali helyiségeinek átvizsgálása után megállapították, hogy hamis bombariadóról van szó – közölték a Tanjuggal a Belügyminisztérium kragujevaci illetékesei. A robbanószerkezet elhelyezéséről szóló bejelentés ma délelőtt fél 12-kor érkezett.

bombariadó
Kragujevac

Most

11:50

Csaknem 40 fokkal köszönt be a július

36-37 Celsius fokos meleggel köszöntött be a július. Jó hír viszont, hogy már csak pár napig kell kibírni a kánikulát, a jövő hét elején enyhe lehűlés érkezik térségünkbe. Nem szakad meg azonban a strandolós idő.
10:48, Frissítve: 10:55

Könnyítik a vasúti teherforgalmat

Elfogadta a szerb parlament Külügyi Bizottsága a szerb és a magyar kormány közötti közúti, vasúti és vízi forgalom határellenőrzéséről szóló megállapodás módosításait - írja közösségi oldalán Kovács Elvira.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.

Betakarítják az illegálisan vetett gabonát

Törökbecsén újra betakarítják az illegális terméshozamot az állami tulajdonban lévő földterületekről. A bánáti községben 2016-tól gyűjtik be a terményt azzal a céllal, hogy ily módon fékezzék meg a föld törvénytelen használatát.