Ugrás a tartalomra
police.hu

Csaknem 50 kiló kábítószerrel a röszkei határon

2021.02.25
09:16
2021.02.25
11:56
Forrás
police.hu, MTI,
Közel 44 kilogramm, több mint 100 millió forint, azaz mintegy 300 ezer euró feketepiaci értékű marihuánagyanús anyagot találtak egy ellenőrzés során a röszkei határátkelőn.

A magyar Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai február 23-án éjszaka egy autót ellenőriztek a Röszke Autópálya-határátkelőhely belépő oldalán. A szerbiai sofőr nem jelentett be vám- és adóköteles árut. A NAV munkatársai, a sofőr ideges viselkedése miatt, a tételes vizsgálat mellett döntöttek. A vizsgálat során a jármű alvázán és a hátsó üléssornál átalakítás nyomaira bukkantak. Az ülés alatt, textilszőnyeggel letakarva, 46 csomagban, csaknem 44 kilogramm növényi törmelék került elő. Az őrizetbe vett 55 éves szerb férfit jelentős mennyiségű kábítószer birtoklása bűntett elkövetésével gyanúsítják. 

marihuána
drog
kábítószer
Röszke
szerb

Most

08:36, Frissítve: 09:00

Legyen kéznél az esernyő!

Változékony és általában felhős idő lesz a hét nagy részében. Ma még 12, holnap 14 fok lesz, azután némileg magasabb hőmérsékleteket mérhetünk, szerdától 18 fok körül vagy afelett alakulnak a maximumok.

Népszerű

A szabadkai vörös zóna

A Pannon Televízió stábja engedélyt kapott arra, hogy a Szabadkai Közkórház covid-részlegének vörös zónájában forgasson, ott, ahol a legsúlyosabb betegeket kezelik. Megrázó felvételeket rögzítettünk!