Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/illusztráció

Dunába ugrott egy nő Újvidéknél

2022.08.21
12:15
Forrás
Magyar Szó, 021.rs
Dunába vetette magát az újvidéki Szabadság hídról egy 37 éves nő tegnap késő délután - olvasható a 021.rs weboldalon.

A személyt a Horgász-szigetnél sikerült kimenteni a folyóból tegnap este. Az információk szerint a nő súlyosan megsérült, a mentősök még a helyszínen ellátták és a Vajdasági Sürgősségi Központba szállították.

Azok, akik problémákkal küszködnek, segítséget kérhetnek a segélyvonalakon keresztül. Az öngyilkosság megelőzését szolgáló nemzeti SOS-vonal száma 011/ 7777 000. Szakemberek látják el tanácsaikkal a segélykérőket a Szív központban is Újvidéken: a szolgálat a 021/ 6623 393-as és a 0800/ 300 303-as telefonszámokon érhető el, de 14 órától 23 óráig személyesen is fogadják a segítségre szorulókat.

Újvidék
Duna

Most

15:29, Frissítve: 16:15

Szörnyella de Frász Darth Vaderrel ropta

Farsangi táncházat tartottak a zombori Magyar Polgári Kaszinóban. A mulatságon a környék apraja és nagyja is részt vett. A gyerekek jó hangulatáról a Duhaj Zenekar gondoskodott, a szervezők pedig fánkkal és üdítővel is kedveskedtek a résztvevőknek.
14:23, Frissítve: 16:24

„Csak menni akarok tovább”

A folyamatos rendőrségi akciók sem tartják távol a migránsok egy részét Horgos környékéről. A falu melletti tanyákon továbbra is kisebb csoportokban rejtőzködnek az illegális bevándorlók.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Ilyen egy hagyományos falusi lakodalom!

300 vendég és 17 vőfély mulatott a 16. vőfélybálon Szabadkán, a Népkörben. Magyarországról és Vajdaságból érkeztek a vőfélyek és vőfélylányok, akik közül többen családi hagyományként űzik ezt a mesterséget.

Szabadka legendás diszkói

Largo, Aquarius, Lezonit, Amfora, Mladost, Hacienda… Legendás hírű szabadkai szórakozóhelyek a 1970-es és 80-as évekből, amikor még mindenki táncolt.