Ugrás a tartalomra
mup.gov.rs

Egy kilogramm kokainnal az autójában menekült a rendőrök elől

2020-08-02
12:52
Forrás
MUP
A rendőrök Novi Pazarban vették őrizetbe az 1986-os születésű N. D-t, akinél több mint egy kilogramm kokaint találtak - olvasható a szerbiai belügyminisztérium honlapján.

A mitrovicai lakost kábítószer illetéktelen előállítása és forgalmazása mellett közveszély okozásával és hivatali személy munkájának akadályozásával is gyanúsítják. A férfi egy belgrádi rendszámú, Mercedes márkájú autóval haladt, és figyelmen kívül hagyta az őt megállítani szándékozó rendőrök autójának fény és hangjelzéseit. Több rendőrautó is üldözőbe vette a férfit, aki menekülés közben az úttesten hirtelen megfordult, a manőver közben pedig három rendőrségi autóban is kárt tett. A rendőröknek azonban sikerült megállítaniuk a gyanúsított járművét, amelynek csomagtartójában több mint egy kilogramm kokaint találtak. A férfit 48 órás őrizetbe vették, a Novi Pazari-i ügyészségen indul ellene eljárás.

kokain
Novi Pazar

Most

Népszerű

Ítéletidő Bácskában

Szabadkát nem sokkal 20 óra előtt érte el a vihar. Egyes helyi közösségekben nagy mennyiségű jég esett.

Kevés a vásárló a szabadkai ócskapiacon

Nem csak a magyarországi vevők maradtak el, akik most nem tudnak átjönni a határon, a járvány miatt a helybeliek is ritkán keresik fel a nemrégiben még kedvenc bevásárlóhelyüket.