Ugrás a tartalomra

Együtt és biztonságban a gyermekkoron keresztül

2023.09.22
14:31
2023.11.27
17:26
Forrás
Pannon RTV
A projekt célja, hogy egyebek mellett felhívja az általános iskolás diákok figyelmét az erőszakos viselkedés következményeire.

Izgalmas, a rendőri munkához kapcsolódó feladatokkal, felszereléssel, eszközökkel ismerkedhettek meg Magyarkanizsán a fiatalok az Együtt és biztonságban a gyermekkoron keresztül elnevezésű projekt keretén belül. A résztvevők hallhattak a biztonságos közlekedésről, és arról is, hogy hogyan kell viselkedni vészhelyzetekben.

Fejsztámer Róbert, polgármester, Magyarkanizsa: „A közbiztonság, akár legyen az közlekedési szintű közbiztonság vagy akár, amiről a mai nap is szól, hogy a gyerekekhez, az oktatáshoz, az intézményekhez egy kicsit közelebb kerüljenek azok az erők, akiknek az a feladatuk, hogy védjék őket, tehát ez a program mindig is fontos volt, hogy a gyerekek időben megismerjék, hogy mire támaszkodhatnak, hogy kire támaszkodhatnak, hogy mi az ő kötelezettségük, tehát hogy hogyan kell, hogy viselkedjenek, hogy hogyan kell közlekedniük ahhoz, hogy közbiztonságilag közlekedni tudjanak, és hogy tudják azt is, hogy milyen, amikor kint vannak az utcán és egyedül vannak.”

rendőrség
gyerekek
Fejsztámer Róbert
Magyarkanizsa

Most

22:25

Mága Zoltán koncertezett Topolyán

A hegedűművész Pásztor Istvánnak, a Vajdasági Magyar Szövetség elhunyt elnökének emléke előtt tisztelgett az eseménnyel a Sarlós Boldogasszony-plébániatemplomban.

Népszerű

Elhunyt Guba Éva, a Pannon RTV újságírója

Kollégánk hosszabb ideig tartó betegség után ma hunyt el - tudatta szerkesztőségünkkel családja. Guba Éva 2020 óta volt a Pannon RTV munkatársa, mint Tisza-menti tudósító.

Az egekbe szökött a malachús ára

Élősúlyban öt-hatszáz dinár, a hentesüzletekben a felpucolt malachús kilogrammja 900, de helyenként akár már az ezer dinárt is elkérik érte.