Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Dobó Krisztián

Elfogták a gyilkosság gyanúsítottját

2022.09.21
15:13
2022.09.21
18:14
Forrás
Pannon RTV
Elfogták azt a férfit, aki a gyanú szerint tegnap megölte volt feleségét Szabadkán, a Kér városrészben.

Nem hivatalos információk szerint az elkövetőt kórházba kellett szállítani, mert felvágta az ereit.

Pannon RTV/Dobó Krisztián

A gyilkosság kedden, valamivel 14 óra után történt ebben a lakóépületben. Az 54 éves áldozat édesanyjával élt itt. Sajtóértesülések szerint a tragédia azután következett be, miután a férfi békülni érkezett volt feleségéhez. Azonban amikor a nő visszautasította, a férfi késsel rátámadt. Az asszony olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy már nem tudtak rajta segíteni, a helyszínen meghalt. A gyilkosság idején az áldozat édesanyja is a lakásban tartózkodott. A gyanúsított ellen körözést adott ki a rendőrség, a várost több helyen is lezárták, nagy erőkkel keresték, egészen ma reggelig.

Pannon RTV/Dobó Krisztián

A Harcosok sorakozója lakótelepen, pontosan itt találták meg ma délelőtt az elkövetőt. Sajtóértesülések szerint a férfi felvágta az ereit, és amikor a rendőrség rátalált, akkor még élt. A Szabadkai Közkórházba szállították, arról azonban, hogy milyen súlyos az állapota egyelőre semmit sem tudni.

Pannon RTV/Dobó Krisztián

A szomszédoktól megtudtuk, hogy a férfi és a nő évek óta külön éltek, egy közös lányuk is van, aki Angliában él. Az év eleje óta egyébként Szerbiában 23 nő vált családon belüli erőszak áldozatává. Ez az adat pedig növekvő tendenciát mutat, hiszen tavaly egész évben 24 halálos áldozat volt.

gyilkosság
Szabadka
rendőrség
Ker városrész
elfogták

Most

19:07, Frissítve: 20:25

Vajdasági sikerekben bővelkedett a Nemzeti Vágta

Emlékezetes, vajdasági sikerekben bővelkedő vágtát láthatott a közönség vasárnap délután Budapesten. A Temerint képviselő Földes Luca második lett a fináléban. Szerbia színeiben pedig Ördög Alen megnyerte a Nemzetközi vágta döntőjét.
19:04, Frissítve: 20:25

Betyáros virtus Ludason

Fekete, pej, szürke, deres de még tarka ló is versenyzett a 12. Ludasi Betyárnapon. Hátas-lovas és fogatos ügyességi lóversenyeket láthatott a közönség.
18:45, Frissítve: 20:25

Csillagok, csillagok szépen ragyogjatok!

Ismét népzenétől volt hangos az oromhegyesi Faluház. Idén is megszervezték a nemzetközi Csillagok, csillagok szépen ragyogjatok elnevezésű népzenei találkozót. A programon több mint 10 környékbeli és magyarországi csoport mutatkozott be.
17:20, Frissítve: 17:32

Gasztronómiai fesztivál Óbecsén

Az esős időjárás miatt a helyszín ezúttal a városi piac volt. A szervezők különféle ételekkel, termelői piaccal és koncertekkel várták a látogatókat.

Népszerű

69 kérdés, 30 perc

Október 1-jén, szombaton kezdődik és 31-éig tart a népszámlálás Szerbiában.