Ugrás a tartalomra
illusztráció

Embercsempész támadt egy rendőrre Szegeden

2023.01.24
07:32
Forrás
MTI
A támadó ellen eljárás indult.

Rendőrre támadt egy lengyel embercsempész Szegeden - áll a hatóság közleményében. Hétfőn hajnalban a járőrök egy lengyel rendszámú gépjárművet ellenőriztek. Az intézkedés elején a lengyel állampolgárságú sofőr kiszállt a járműből, majd elmenekült.

Utasai, akik hatan voltak, és magukat szír állampolgárnak vallották, a lengyel férfi járművében maradtak. A rendőrök a közelben, egy szántásban megbújva megtalálták a gépjárműt vezető férfit, aki ököllel támadt az odaérkező járőrre.

A támadó ellen eljárás indult embercsempészés és hivatalos személy elleni erőszak elkövetése miatt is.

csempész
támadás
rendőr
Szeged

Most

18:01, Frissítve: 18:19

Davis Kupa: A franciák legyőzték a magyarokat

Marozsán Fábián 6:3, 6:3-ra kikapott Ugo Humbert-től a Tatabányán rendezett Magyarország-Franciaország tenisz Davis Kupa-selejtező utolsó mérkőzésén, így az ellenfél jutott 3-2-es összesítéssel tovább a döntő csoportkörébe.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Ilyen egy hagyományos falusi lakodalom!

300 vendég és 17 vőfély mulatott a 16. vőfélybálon Szabadkán, a Népkörben. Magyarországról és Vajdaságból érkeztek a vőfélyek és vőfélylányok, akik közül többen családi hagyományként űzik ezt a mesterséget.