Ugrás a tartalomra

Embercsempész támadt egy rendőrre Szegeden

2023.01.24
07:32
Forrás
MTI
A támadó ellen eljárás indult.

Rendőrre támadt egy lengyel embercsempész Szegeden - áll a hatóság közleményében. Hétfőn hajnalban a járőrök egy lengyel rendszámú gépjárművet ellenőriztek. Az intézkedés elején a lengyel állampolgárságú sofőr kiszállt a járműből, majd elmenekült.

Utasai, akik hatan voltak, és magukat szír állampolgárnak vallották, a lengyel férfi járművében maradtak. A rendőrök a közelben, egy szántásban megbújva megtalálták a gépjárműt vezető férfit, aki ököllel támadt az odaérkező járőrre.

A támadó ellen eljárás indult embercsempészés és hivatalos személy elleni erőszak elkövetése miatt is.

csempész
támadás
rendőr
Szeged

Most

19:29, Frissítve: 20:24

Rekordturizmus

Az a 2 millió 100 ezer turista, aki az elmúlt évben Szerbiába látogatott egy érdekes és elsősorban biztonságos országba érkezett - mondta Belgrádban Aleksandar Vučić.
19:01, Frissítve: 20:04

Dragan Đilas Szabadkán ünnepelt

Elégedett a Szerbia az erőszak ellen tömörülés december 17-i választási eredményeivel Dragan Đilas. A Szabadság és Igazságosság Pártja elnöke a szabadkai városi szervezet harmadik születésnapja alkalmából rendezett ünnepségen vett részt.
18:11, Frissítve: 20:07

Aranytollakkal ékeskedhetnek

Aranytoll kitüntetéssel díjaztak újságírókat a Vajdasági Televízió új épületében. A 2021-es és '22-es év legjobbjai vehették át a plaketteket.

Népszerű

Alapos metszés, bőséges termés

Bőséges szőlőtermésre a tőkét a radikális metszés serkenti. A szőlőtőkék szeretik ezt az ösztönzést, kiváltképp ha a növényt indáitól a gazda február végén vagy március elején szabadítja meg.

Hosszú hétvége, hosszú sorok

Továbbra is sokan utaznak Magyarország irányába Szerbiából a hosszú hétvége alatt. Stábunk a délelőtti órákban járta körbe a határátkelőket.