Ugrás a tartalomra

Emberi mulasztás okozhatta a zarándokbusz tragédiáját

2018-08-28
11:17
2018-08-28
12:29
Forrás
hirado.hu
Gyásznapot tartottak hétfőn Bulgáriában. A szombati buszbaleset áldozataira emlékeztek.

Tizenhatan haltak meg, amikor Szófia közelében egy bolgár zarándokokat szállító autóbusz egy éles kanyarban lecsúszott az útról, majd egy 20 méteres szakadékba zuhant. Az áldozatok egy kolostorlátogatáson vettek részt. A sérültek közül többen is életveszélyes állapotban vannak. Borbély Zoltán közlekedési szakjogász elmondta, emberi mulasztás irányába mutatnak a jelek, ugyanis egyértelmű, hogy gyorshajtást követett el a járművezető.

Bulgária
autóbusz-baleset
gyásznap

Most

12:26, Frissítve: 12:36

Fokozódik a forgalom a szerbiai utakon

A hétvégén a turisták és a hazatérő vendégmunkások újabb áradata várható, ezért fokozott forgalomra kell készülnünk az utakon, tájékoztatott a Szerbiai Motoros Szövetség.
11:27, Frissítve: 11:40

Magyar sikerek, szerb kiesés az Európa Ligában

A szerb csapatok közül a nisi Radnički lépett pályára, de búcsúra kényszerült, hiszen 2:2-re végzett a Flora Tallinn ellen. Mindhárom magyar csapat továbbjutott a labdarúgó Európa-ligában.
11:17, Frissítve: 11:23

Magyarországon a csantavéri bérgyilkos

Magyarországra hozták Dér Csabát, a csantavéri bérgyilkost. A két gyilkossággal gyanúsított férfit márciusban fogták el Prágában, most kommandósok hozták a határig.

Népszerű

Horgosi lány lett az idei Strandszépe

A zsűri értékelése alapján Szabó Noémi tehette fejére az idei Magyar Szó Strandszépe koronáját. Ő képviseli majd Vajdaságot a magyarországi Magyarok Szépe szépségversenyen.