Ugrás a tartalomra
Tanjug

Fagyasztótérrel ellátott hűtőkocsiban rejtőzött el hét migráns

2019-02-13
21:03
Forrás
021.rs
Órákig voltak a -22 fokos hidegben, és talán csak az mentette meg az életüket, hogy rájuk találtak.

A szerb-horvát határszakaszon lévő Batrovci határátkelőn buktak le, mikor egy málnát szállító teherautó rakterét vizsgálták át a határőrök. Az elmúlt másfél hónapban mintegy 150 migráns illegális határátlépését akadályozta meg a határőrség, azonban ez minősült a legextrémebb próbálkozásnak.

migránsok

Most

16:46, Frissítve: 17:06

Merse és a dédmama nyerte a fotópályázatot

Kolléganőnk, Molnár Lajkó Anett legkisebb fiáról, Merséről és a dédmamájáról készült fotója lett az első helyezett a „Dédi, mesélj nekem” generációkon át című fotópályázaton.
16:24, Frissítve: 16:37

Emelkednek az ingatlanárak Szabadkán

Az utóbbi 2-3 évben növekszik a lakások, házak iránti kereslet, ami az árak növekedését okozta. A kínálat nem kielégítő, így a használt lakások négyzetmétere akár 600 euróba is kerülhet a központban.
13:33, Frissítve: 15:38

Megkezdődtek a kisérettségik

Kisérettségiznek mától a nyolcadikosok Szerbiában. A diákokra szerdáig, három nap alatt három feladatsor vár. Ma elsőként anyanyelvből töltötték ki a teszteket.

Népszerű

Ismét összefogtak az oromi és csantavéri termelők

Újraszántották a két falut összekötő több mint 5 kilométeres földesutat. A forgalmas útszakasz nagyon rossz állapotban volt, ezért döntöttek úgy a gazdák, hogy saját maguk oldják meg a problémát.