Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Huszár Krisztián

Fekete statisztika: 72 fiatal élete ért véget baleset miatt

2022.08.13
10:36
Forrás
VajdaságMa
72 fiatal veszítette életét Szerbiában közlekedési baleset következtében az év első hét hónapjában - derül ki az adatokból.

A tragikus esetek oka leginkább a túl nagy sebesség, az ittas vezetés, a biztonsági öv használatának hiánya, valamint a mobiltelefon használata vezetés közben - mondta Branko Stamatović. A közlekedésbiztonsági ügynökség megbízott igazgatója kiemelte, a fiatalok leggyakrabban hétvégén, általában 23 óra után szenvednek végzetes balesetet. Az illetékesek arra kérnek minden fiatalt, hogy az éjszakai bulit követően ne üljenek ittasan volán mögé, és olyan autóba se, amelynek sofőrje alkoholt fogyasztott.

baleset
balesetek
fiatal
fiatal áldozat
alkohol
gyorshajtás

Most

21:48

Közel az antarktiszi átbillenési pont

A közelmúltban bekövetkezett hőhullámok, a Déli-óceánban bekövetkezett változások és az antarktiszi tengeri jég kiterjedésének csökkenése arra utal, hogy éghajlati fordulópont közelébe kerülhetünk.
18:31, Frissítve: 19:27

Bor és a hal Horgoson

Halászlé és borversenyt tartottak Horgoson. A Szent Orbán Borlovagrend és a Proleter Horgászegyesület már tizenegyedik alkalommal szervezte meg a Bor és a hal elnevezésű eseményt a Művelődési Ház melletti téren.

Népszerű

Narancssárga riasztás van érvényben egész Vajdaságban

Jön a rossz idő – figyelmeztet a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet. Vajdaságban és Közép-Szerbia egyes részein narancsriasztás van érvényben. A hétvégéig és a jövő hét első felében folytatódik a változékony időjárás, záporokkal, zivatarral.