Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Huszár Krisztián

Fekete statisztika: 72 fiatal élete ért véget baleset miatt

2022.08.13
10:36
Forrás
VajdaságMa
72 fiatal veszítette életét Szerbiában közlekedési baleset következtében az év első hét hónapjában - derül ki az adatokból.

A tragikus esetek oka leginkább a túl nagy sebesség, az ittas vezetés, a biztonsági öv használatának hiánya, valamint a mobiltelefon használata vezetés közben - mondta Branko Stamatović. A közlekedésbiztonsági ügynökség megbízott igazgatója kiemelte, a fiatalok leggyakrabban hétvégén, általában 23 óra után szenvednek végzetes balesetet. Az illetékesek arra kérnek minden fiatalt, hogy az éjszakai bulit követően ne üljenek ittasan volán mögé, és olyan autóba se, amelynek sofőrje alkoholt fogyasztott.

baleset
balesetek
fiatal
fiatal áldozat
alkohol
gyorshajtás

Most

19:07, Frissítve: 20:25

Vajdasági sikerekben bővelkedett a Nemzeti Vágta

Emlékezetes, vajdasági sikerekben bővelkedő vágtát láthatott a közönség vasárnap délután Budapesten. A Temerint képviselő Földes Luca második lett a fináléban. Szerbia színeiben pedig Ördög Alen megnyerte a Nemzetközi vágta döntőjét.
19:04, Frissítve: 20:25

Betyáros virtus Ludason

Fekete, pej, szürke, deres de még tarka ló is versenyzett a 12. Ludasi Betyárnapon. Hátas-lovas és fogatos ügyességi lóversenyeket láthatott a közönség.

Népszerű

69 kérdés, 30 perc

Október 1-jén, szombaton kezdődik és 31-éig tart a népszámlálás Szerbiában.