Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Szalai Adrián

Fenyegetőzött a migránsokat fuvarozó - majdnem nekihajtott a stábunknak

2022.02.28
15:40
2022.02.28
16:41
Forrás
Pannon RTV
A taxisok továbbra is minden gond nélkül szállítják az észak-bácskai és észak-bánáti határövezetbe a migránsokat. Most már olyan esetek is előfordulnak, hogy amennyiben valaki felvételt készít róluk, azt megfenyegetik.

A Pannon TV stábja tegnap Majdányon forgatott, és amikor az egyik taxis észrevette, hogy operatőrünk felvételt készít róla, autójával felé vette az irányt. A felvételen jól látszik, amint a taxis megpróbál nekihajtani Szalai Adrián kollégánknak.

Pannon RTV/Szalai Adrián

Szalai Adrián, operatőr, Pannon RTV: „Majdányon a migránsokról forgattunk egy híradós anyagot. Miközben az út szélén megpróbáltuk videózni a migránsokat és a taxisokat, ekkor az egyik taxis úgy gondolta, hogy megijeszt. Elkezdett felém hajtani az autóval. De szerencsére nem történt semmi probléma.”

Szalai Adrián
migráns
taxisok

Most

11:14

Továbbra is terjed a koronavírus

Magyarországon az előző héten 4704 új fertőzöttet igazoltak, meghalt 50, többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 48 337-re emelkedett.
08:39, Frissítve: 08:44

Ma még napos, holnap esős

Borongós és napos időszakok válthatják egymást térségünkben ma. Csak délután alakulhat ki gyenge eső helyenként.
07:59

Meghalt a bükki füvesember

94 éves korában meghalt Szabó György, a bükki füvesember. A gyógyteáiról és gyógynövényes cseppjeiről ismert bükki füvesember saját otthonában hunyt el.

Népszerű

Kedvezményt kapott, aki észszerűen fogyasztott

Sokan kétkedve fogadták a hírt, hogy amennyiben takarékoskodnak az árammal, októbertől kedvezményt kaphatnak a fogyasztásukra. Az októberi villanyszámlák megérkeztek, és kiderült, érdemes volt-e spórolni.