Ugrás a tartalomra
Rendőrök az ütközött autó mellett
subotica.com

Filmbe illő autósüldözés volt Szabadkán

2018-10-14
15:33
Forrás
subotica.com
Vasárnap fél 11 körül egy a Sugárúthoz közeli kisebb utcában történt az incidens - írja a subotica.com hírportál.

Ahogyan a hírportál írja, csak kevésen múlt, hogy komolyabb személyi sérülés nem történt és csak anyagi kár keletkezett. Két személy egy lopott, belgrádi rendszámtáblás autóval próbált elmenekülni a rendőrök elől, akik igazoltatásra intették le a járművet. A benne ülők azonban nem álltak meg, továbbhajtottak. Ezt követően vették üldözőbe őket a rendőrök. A szabadkai Tejpiachoz közeli utcában végül a parkoló autók közé hajtották a járművet, a rendőröknek itt sikerült elkapniuk az elkövetőket.

A szabadkai internetes oldal nem hivatalos információi szerint a rendőrség egy 30 éves férfit tartóztatott le, aki büntetett előéletű és jogosítvánnyal sem rendelkezett. Társát is letartóztatta a rendőrség, aki menekülni próbált. Az esetben személyi sérülés nem történt.

autósüldözés
Szabadka

Most

07:44

Ma van a magyar kultúra napja

Több vajdasági településen is megünneplik a mai napot. Szabadkán a Népkör Magyar Művelődési Központ ez alkalomból fotókiállítással és középiskolások előadásával várja az érdeklődőket 19 órától.
20:29

Közeleg a holdújév

A világ népességének negyede számára ez az év legnagyobb ünnepe. Idén a holdújév vagy ahogy Ázsiában nevezik a tavaszköszöntő február 5-én kezdődik.

Népszerű

Családi ház égett le Kishegyesen

Leégett a Csőke házaspár családi háza a Deák Ferenc utcában Kishegyesen. Kedden este 17 óra környékén ütött ki a tűz a kazánházában, majd átterjedt a tetőszerkezetre.

Baleset a zentai Thurzó Lajos Általános Iskolában

Súlyos iskolai balesethez riasztották tegnap kora délután a zentai mentőszolgálatot. Egy kisfiú zuhant le a zentai Thurzó Lajos Általános Iskola lépcsőjéről, aki súlyos sérüléseket szenvedett.