Ugrás a tartalomra
Rendőrök az ütközött autó mellett
subotica.com

Filmbe illő autósüldözés volt Szabadkán

2018-10-14
15:33
Forrás
subotica.com
Vasárnap fél 11 körül egy a Sugárúthoz közeli kisebb utcában történt az incidens - írja a subotica.com hírportál.

Ahogyan a hírportál írja, csak kevésen múlt, hogy komolyabb személyi sérülés nem történt és csak anyagi kár keletkezett. Két személy egy lopott, belgrádi rendszámtáblás autóval próbált elmenekülni a rendőrök elől, akik igazoltatásra intették le a járművet. A benne ülők azonban nem álltak meg, továbbhajtottak. Ezt követően vették üldözőbe őket a rendőrök. A szabadkai Tejpiachoz közeli utcában végül a parkoló autók közé hajtották a járművet, a rendőröknek itt sikerült elkapniuk az elkövetőket.

A szabadkai internetes oldal nem hivatalos információi szerint a rendőrség egy 30 éves férfit tartóztatott le, aki büntetett előéletű és jogosítvánnyal sem rendelkezett. Társát is letartóztatta a rendőrség, aki menekülni próbált. Az esetben személyi sérülés nem történt.

autósüldözés
Szabadka

Most

Népszerű

Látványkonyhával várja vendégeit a Varga Csárda

Ünnepséggel, állófogadással nyitotta meg kapuit az új Varga Csárda Magyarkanizsán. Az egykori Halászcsárda helyén kialakított új étterem látványkonyhával és széles halétel különlegességekkel szolgál.

Kigyulladt egy családi ház Szabadkán

Vasárnap kora este sűrű füst gomolygott az Arsenije Čarnojević és a Szép Ferenc utca kereszteződésénél. A közlekedés teljesen megbénult, mert a látási viszonyok minimálisra csökkentek.

Állami ünnep van

A ma és holnap állami ünnep van Szerbiában, ezért a hétfő is munkaszüneti nap.

Sok rendőr szakmát vált

Egyre több közrendőr és tiszt hagyja el hivatását és választ másik szakmát magának - tájékoztat a szerbiai rendőrök reprezentatív szakszervezete.