Ugrás a tartalomra
Rendőrök az ütközött autó mellett
subotica.com

Filmbe illő autósüldözés volt Szabadkán

2018-10-14
15:33
Forrás
subotica.com
Vasárnap fél 11 körül egy a Sugárúthoz közeli kisebb utcában történt az incidens - írja a subotica.com hírportál.

Ahogyan a hírportál írja, csak kevésen múlt, hogy komolyabb személyi sérülés nem történt és csak anyagi kár keletkezett. Két személy egy lopott, belgrádi rendszámtáblás autóval próbált elmenekülni a rendőrök elől, akik igazoltatásra intették le a járművet. A benne ülők azonban nem álltak meg, továbbhajtottak. Ezt követően vették üldözőbe őket a rendőrök. A szabadkai Tejpiachoz közeli utcában végül a parkoló autók közé hajtották a járművet, a rendőröknek itt sikerült elkapniuk az elkövetőket.

A szabadkai internetes oldal nem hivatalos információi szerint a rendőrség egy 30 éves férfit tartóztatott le, aki büntetett előéletű és jogosítvánnyal sem rendelkezett. Társát is letartóztatta a rendőrség, aki menekülni próbált. Az esetben személyi sérülés nem történt.

autósüldözés
Szabadka

Most

10:38, Frissítve: 10:43

Utazási lehetőség középiskolásoknak

A Rákóczi Szövetség programjának célja, hogy a június 4-i Nemzeti Összetartozás Napja alkalmából, a középiskolások egy másik Kárpát-medencei ország magyar iskolájához látogassanak.

Népszerű

Megölték Slaviša Krunićot

Meggyilkolták Slaviša Krunićot, az egyik legismertebb boszniai szerb üzletembert - közölte ma a Nezavisne Novine című boszniai napilap az internetes oldalán.

Miért hagyják el az emberek Szerbiát?

A szerbiai polgároknak több mint egyötöde gondolt már arra, hogy elhagyja Szerbiát, a már külföldön élőknek pedig több mint 90 százaléka ott látja gyermekei jövőjét is.