Ugrás a tartalomra

FRISSÍTVE: Előkerült Győrfi Valentina, aki néhány napja Bécsben tűnt el

2022.11.23
12:31
2022.11.23
18:52
Forrás
Pannon RTV
A székelykevei fiatalnak információink szerint egy házaspár segített, nem esett bántódása.

Valentina november 14-én elutazott Ausztriába egy barátnőjéhez vendégségbe, majd november 21-én közösen elmentek egy házibuliba az osztrák fővárosban. Itt az információk szerint szóváltásba keveredett egy Bécsben élő ismerősével, majd távozott a közeli parkba kabát és dokumentumok nélkül. Ezt követően nyoma veszett.

A fiatal nő végül előkerült, egy házaspár segített neki, akik ideiglenesen befogadták. Úgy tudjuk, Valentina jól van, nem szenvedett el fizikai sérülést.

eltűnt
Bécs

Most

13:04

Nehézbombázót lőtt le Ukrajna

Ukrajna pénteken lelőtte az orosz légierő egyik Tupoljev Tu-22M szuperszonikus nehézbombázóját a dél-oroszországi Sztavropol régióban – közölte Kijev.
09:33, Frissítve: 09:38

Orbán Viktor: békepárti többség kell Európában!

Az európai parlamenti választáson a békepártiság és a háborúpártiság áll szemben egymással, és Európában békepárti többség kell - hangoztatta Orbán Viktor magyar miniszterelnök a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában, pénteken.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.