Ugrás a tartalomra

FRISSÍTVE: Előkerült Győrfi Valentina, aki néhány napja Bécsben tűnt el

2022.11.23
12:31
2022.11.23
18:52
Forrás
Pannon RTV
A székelykevei fiatalnak információink szerint egy házaspár segített, nem esett bántódása.

Valentina november 14-én elutazott Ausztriába egy barátnőjéhez vendégségbe, majd november 21-én közösen elmentek egy házibuliba az osztrák fővárosban. Itt az információk szerint szóváltásba keveredett egy Bécsben élő ismerősével, majd távozott a közeli parkba kabát és dokumentumok nélkül. Ezt követően nyoma veszett.

A fiatal nő végül előkerült, egy házaspár segített neki, akik ideiglenesen befogadták. Úgy tudjuk, Valentina jól van, nem szenvedett el fizikai sérülést.

eltűnt
Bécs

Kapcsolódó tartalmak

Most

12:56, Frissítve: 13:17

Csúcstalálkozó légiriadó közben

Ma is légiriadót rendeltek el Ukrajna egész területén. A háború sújtotta Kijevben uniós csúcstalálkozó zajlik. Újabb Oroszország elleni szankciókról és az Ukrajnát segítő intézkedésekről egyeztetnek az uniós és az ukrán vezetők.
12:42, Frissítve: 12:53

A világ világosságai

A katolikus egyház Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepéről, Jézus templomi bemutatásáról, valamint a megszentelt élet napjáról emlékezett meg február 2-án.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Egy fiatal nő harca, hogy újra járni tudjon

Páger Anita 26 éves muzslyai lány egy baleset következtében öt éve mozgássérült. Bekerült a Budi human jótékonysági alapítvány programjába és thaiföldi műtétjére indult gyűjtési akció. Májusig nem egész 16 millió dinárt kellene összegyűjteni.