Ugrás a tartalomra

Gyilkosság történt Noćaj településen

2019-05-02
14:28
Forrás
Blic
Csütörtökön reggel nyolc óra körül az 56 éves Miodrag I. kirontott a házából, és késsel rátámadt az utcán kerékpárral elhaladó 76 éves nagybátyjára, Milorad I.-re.

A Mitrovica közelében lévő szerémségi falu központjában többször nyakon szúrta az idős férfit, aki belehalt sérüléseibe. A helyiek a Blic napilapnak azt mondták, a tettes kora reggel óta várta, hogy az utcán megjelenjen az áldozat.

A gyanú szerint a gyilkosság hátterében egy fél évszázada húzódó ingatlanvita állhat. 

gyilkosság
Nocaj
késsel

Most

15:13, Frissítve: 15:38

Látványosan fejlődnek a péterrévei gazdák

Első ízben tartottak családi napot és mezőgép-kiállítást Péterrévén a VMSZ helyi szervezetének szervezésében. Fő célja a tapasztalatcsere, a mezőgazdaság népszerűsítése és persze a szórakozás volt.
14:52

Szerbia támogatja a hazai vállalatokat

A belföldi vállalatok, amelyek legalább ötven embert foglalkoztatnak, azok viszik előre Szerbiát a fejlődés útján - jelentette ki Siniša Mali a pružatovaci Bibli cégben tett látogatásakor.

Népszerű

Párját ritkító menyegző volt Palicson

Vidékünkön ma már ritkaságszámba megy az ősi zsidó hagyomány szerinti esküvő. Ezért is volt látványos és párját ritkító a pénteken Palicson megtartott menyegző.

Halálos baleset Ásotthalomnál

Halálos autóbaleset történt Ásotthalom közelében ma hajnalban, az 55-ös főúton - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.