Ugrás a tartalomra
Nagybecskerek, falfirka
Pannon RTV

Gyűlöletkeltő falfirkák Nagybecskereken

2017-10-17
18:16
2017-10-18
13:16
Forrás
Pannon RTV
Gyűlöletkeltő falfirkák jelentek meg kedden reggel az egyik nagybecskereki ház kapuján.

Miodrag Delić otthonára ismeretlen személyek fekete színű autólakkal magyarellenes üzeneteket írtak. Az esetről értesítették a rendőrséget. Miodrag Delić felesége magyar, de mint mondja, a nemzetisége miatt eddig soha semmilyen problémájuk nem származott. Nem érti, hogy ki lehet az, aki szerinte esetleg a lányaikat sértegeti. Hozzátette, az nem lehet véletlen, hogy a város központjában levő utcában, amelyben főleg idősebb nyugdíjas emberek élnek, éppen az ő házát választották célpontul. Miután a házban élők észrevették a sértő üzeneteket az épület kapuján és kerítésén, jelentették azt a rendőrségnek, amely elvégezte a helyszínelést.

Nagybecskerek, falfirka
gyűlöletkeltés
falfirka
Nagybecskerek

Most

22:31

Lövöldözés volt egy texasi iskolában

A lövöldözés helyi idő szerint nyolc óra előtt tört ki a Dallastól valamivel délebbre fekvő Italy település középiskolájában. A diákokat nem sokkal később evakuálták az épületből.

Népszerű

Gyilkosság Szegeden

Megölte csantavéri barátnőjét egy gunarasi férfi Szegeden. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság információ szerint a gyilkosságot egy heves szóváltás előzte meg, amely végül tettlegességig fajult.

Fegyveres rablás történt kedd este Szabadkán

Az arcát eltakaró elkövető este fél 8 körül pisztollyal felfegyverkezve lépett be egy ismert áruházlánc Bajai úti boltjába. A Pannon RTV értesülései szerint 72 ezer dinárt zsákmányolt az elkövető.