Ugrás a tartalomra

Halálos autóbalesetek az autópályán

2017-08-13
21:56
2017-10-04
12:20
Forrás
Szerbia RTV, fotó: www.putevi-srbije.rs
A Mali Požarevac-i csatlakozásnál ma hajnalban egy autóbusz és öt személygépkocsi ütközött össze.A délután ugyanezen a szakaszon újabb szerencsétlenség történt.

Ma két halálos autóbaleset történt a Belgrád-Niš autópályán. A vrčini fizetőkapunál hajnalban egy autóbusz és öt személygépkocsi ütközött össze, amelyben egy személy életét vesztette, többen pedig megsérültek. A délutáni órákban ugyanezen az autópálya szakaszon újabb szerencsétlenség történt, amely szintén egy emberéletet követelt. A balesetek miatt a vrčini fizetőrámpa körül a közlekedést leállították, így az autópálya ezen szakaszán kilométeres sorok várakoztak.

Halál
baleset
autópálya

Most

12:57, Frissítve: 13:43

Megjelent A 100 leg... céglista

A Szerbiai Kőolajipari Vállalat volt a legnyereségesebb 2016-ban, a Szerbiai Villanygazdaság a legnagyobb, a Bambi konszern kapta a legjobb minősítést az országban.
12:46, Frissítve: 12:57

Nem haladnak megfelelően a Brexit-tárgyalások

Az eddigi haladás nem elég ahhoz, hogy tovább lehessen lépni a jövőbeli kapcsolatok kérdéseit érintő második tárgyalási szakaszra - mondták pénteki brüsszeli találkozójukon a bennmaradók.

Népszerű

tömegkarambol

Tömegkarambol az autópályán

Súlyos, halálos áldozatokat követelő közlekedési balesetek történtek csütörtökön reggel Bácsfeketehegynél. Az autópálya Újvidék felé vezető szakaszán két teherautó és két minibusz ütközött össze.