Ugrás a tartalomra
MTI/MTI Fotószerkesztőség/Lakatos Péter

Halálos helikopterbaleset Máriahalomnál

2019-04-20
17:07
2019-04-20
17:13
Forrás
MTI
Halálos helikopterbaleset történt Epöl és Máriahalom között – közölte pár perccel 13 óra előtt szombaton a magyar Országos Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Az első adatok szerint déltájban, felszállás után nem sokkal zuhant le az úgynevezett girokopter – tette közzé a megyei rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

A gépet vezető 56 éves férfi a helyszínen életét vesztette – írták. A gépen csak a pilóta utazott. A girokopter szinte teljesült megsemmisült a becsapódáskor.

A rendőrség tájékoztatása szerint a girokoptert vezető férfi pilisszántói volt, rendelkezett érvényes pilótaengedéllyel és nagy rutinnal bírt. Epöl ás Máriahalom között tartott egy kis pihenőt. A komplikációk a második felszállást követően léptek fel.

A helyszínelés a nyilvánosság kizárása mellett zajlik. Egyelőre még vizsgálják, hogy emberi mulasztás vagy műszaki hiba okozta-e a balesetet. A balesetnek nem volt szemtanúja, a környékbeliek hallották a zajt, és értesítették a hatóságokat.

helikopter
baleset
Máriahalom

Most

19:58, Frissítve: 07:28

Ramush Haradinajt Hágában hallgatják ki

A volt koszovói miniszterelnököt a háborús bűnöket vizsgáló különleges bíróság idézte be. Amennyiben nem emelnek ellene vádat, ismét indul a miniszterelnöki posztért - jelentette be elutazása előtt.
16:47

Újabb hőhullám sújtja Olaszországot

Olaszország északi és középső térségeiben kedden közepes, szerdától a legmagasabb szintű hőségriadó lesz életben az Afrikából érkező hőhullám miatt, amely ismét negyven fokra emeli a hőmérsékletet.

Népszerű