Ugrás a tartalomra
MTI/MTI Fotószerkesztőség/Lakatos Péter

Halálos helikopterbaleset Máriahalomnál

2019-04-20
17:07
2019-04-20
17:13
Forrás
MTI
Halálos helikopterbaleset történt Epöl és Máriahalom között – közölte pár perccel 13 óra előtt szombaton a magyar Országos Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Az első adatok szerint déltájban, felszállás után nem sokkal zuhant le az úgynevezett girokopter – tette közzé a megyei rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

A gépet vezető 56 éves férfi a helyszínen életét vesztette – írták. A gépen csak a pilóta utazott. A girokopter szinte teljesült megsemmisült a becsapódáskor.

A rendőrség tájékoztatása szerint a girokoptert vezető férfi pilisszántói volt, rendelkezett érvényes pilótaengedéllyel és nagy rutinnal bírt. Epöl ás Máriahalom között tartott egy kis pihenőt. A komplikációk a második felszállást követően léptek fel.

A helyszínelés a nyilvánosság kizárása mellett zajlik. Egyelőre még vizsgálják, hogy emberi mulasztás vagy műszaki hiba okozta-e a balesetet. A balesetnek nem volt szemtanúja, a környékbeliek hallották a zajt, és értesítették a hatóságokat.

helikopter
baleset
Máriahalom

Most

Népszerű

Halálos baleset Szabadkán

Súlyos közlekedési szerencsétlenség történt hajnali 2 órakor Szabadkán. Egy személyautó lesodródott az útról, majd egy parkoló teherautónak csapódott. A gépkocsi sofőrje a helyszínen életét vesztette.