Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/ Jeff Roberson

Halálos iskolai lövöldözés St. Louis-ban

2022.10.24
20:12
Forrás
HVG
Legkevesebb két halálos áldozata van egy St. Louis-i iskolai lövöldözésnek.

A Missouri állambéli rendőrség tűzharcban megsebesítette a támadót, aki nem sokkal később egy helyi kórházban meg is halt.

A fegyveres egy St. Louis-i középiskolában reggel, a tanítás kezdetén nyitott tüzet. A hatóságok közlése szerint a támadásban legalább hét másik személy megsérült. A St. Louis-i városi rendőrség megbízott parancsnoka elmondta, hogy az áldozatok között volt egy felnőtt nő, aki a kórházban halt meg, és egy tizenéves lány, akinek a halálát a helyszínen állapították meg.

lövöldözés
halálos áldozatok

Most

15:29, Frissítve: 16:15

Szörnyella de Frász Darth Vaderrel ropta

Farsangi táncházat tartottak a zombori Magyar Polgári Kaszinóban. A mulatságon a környék apraja és nagyja is részt vett. A gyerekek jó hangulatáról a Duhaj Zenekar gondoskodott, a szervezők pedig fánkkal és üdítővel is kedveskedtek a résztvevőknek.
14:23, Frissítve: 15:42

„Csak menni akarok tovább”

A folyamatos rendőrségi akciók sem tartják távol a migránsok egy részét Horgos környékéről. A falu melletti tanyákon továbbra is kisebb csoportokban rejtőzködnek az illegális bevándorlók.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Ilyen egy hagyományos falusi lakodalom!

300 vendég és 17 vőfély mulatott a 16. vőfélybálon Szabadkán, a Népkörben. Magyarországról és Vajdaságból érkeztek a vőfélyek és vőfélylányok, akik közül többen családi hagyományként űzik ezt a mesterséget.

Szabadka legendás diszkói

Largo, Aquarius, Lezonit, Amfora, Mladost, Hacienda… Legendás hírű szabadkai szórakozóhelyek a 1970-es és 80-as évekből, amikor még mindenki táncolt.