Ugrás a tartalomra
subotica.com

Halálos kimenetelű baleset történt Szabadkán

2019-02-16
10:19
2019-02-16
11:46
Forrás
subotica.com
Egy 21 éves fiatal vesztette életét abban a balesetben, amely ma hajnalban történt Szabadkán - írja a subotica.com hírportál.

A szerencsétlenség a Szentkút felől Palics felé vezető úton történt nem sokkal 6 óra után. A személygépjármű eddig ismeretlen okokból lesodródott az útról, majd felborult. A mentőszolgálat gyorsan a helyszínre érkezett, azonban az anyósülésen utazó '98-as születésű D.M.-en már nem tudtak segíteni. A gépkocsit vezető férfit, a '92-es születésű L.G.-t kórházba szállították. A rendőrségi helyszínelés ideje alatt az említett útszakaszt lezárták.

Szabadka
autóbaleset

Most

17:24, Frissítve: 17:34

Jó termést remélnek a szőlészek

A legtöbb észak-bácskai szőlősben alszanak még a tőkék. Ez a csapadékmenetes, a szőlőtőkékre még hűvös idő a legjobb metszésre. Eddig a legtöbb helyen a betakart tőkék bontása történt meg.
16:54, Frissítve: 18:16

Meghalt Baló György

A magyarországi televíziós szerkesztő, műsorvezető, a Magyar Televízió volt kulturális igazgatója, Pulitzer- és Prima Primissima-díjas újságíró 71 éves volt.

Népszerű

Bombarobbanás történt Topolyán

Csütörtök éjjel fél tizenegy körül a Ljubljanai utca 16-os szám alatt, B. L. otthona előtt robbant a bomba egy magyar rendszámtáblás autó alatt – adta hírül egy helyi (mojabackatopola.rs) hírportál.
Mentőautó

Holtan találtak egy 15 éves fiút Topolyán

A topolyai Bartók Béla utca egyik házában ma a reggel holtan találták a 15 éves O. A. -t. A kiskorú holttestét állítólag barátjának a dédanyja találta meg az ágyban.