Ugrás a tartalomra
subotica.com

Halálos kimenetelű baleset történt Szabadkán

2019-02-16
10:19
2019-02-16
11:46
Forrás
subotica.com
Egy 21 éves fiatal vesztette életét abban a balesetben, amely ma hajnalban történt Szabadkán - írja a subotica.com hírportál.

A szerencsétlenség a Szentkút felől Palics felé vezető úton történt nem sokkal 6 óra után. A személygépjármű eddig ismeretlen okokból lesodródott az útról, majd felborult. A mentőszolgálat gyorsan a helyszínre érkezett, azonban az anyósülésen utazó '98-as születésű D.M.-en már nem tudtak segíteni. A gépkocsit vezető férfit, a '92-es születésű L.G.-t kórházba szállították. A rendőrségi helyszínelés ideje alatt az említett útszakaszt lezárták.

Szabadka
autóbaleset

Kapcsolódó tartalmak

Most

20:19, Frissítve: 20:27

25. Kálmány Lajos népmesemondó verseny

Néprajzi gyűjtéseket, képzőművészeti alkotásokat és mesemondást értékelt a zsűri a 25. Kálmány Lajos népmesemondó versenyen, Zentán. Az eseményre Vajdaság minden részéről érkeztek versenyzők.
19:59, Frissítve: 20:09

Szavazzunk!

A szavazóhelyek holnap reggel hattól, este hétig tartanak nyitva Magyarországon és a külképviseleteken is.
19:25, Frissítve: 23:46

Kiégett egy ház Moholon

Kigyulladt egy családi ház ma hajnalban Moholon. A tűzesetben egy asszony életét vesztette, férjét pedig égési sérülésekkel szállították a kórházba. A nyomozás még folyamatban van.

Népszerű

Holtan találtak három szerbiai nőt Bécsben

Három szerbiai állampolgárságú nő holttestét találták meg egy bécsi lakásban - tudósít a szerb közmédia. Sajtóinformációk szerint a három elhunyt nő egy anya és ikerlányai.