Ugrás a tartalomra
Pannon RTV archívum

Három éve ölték meg a szabadkai Bukovác Zoltánt

2019-01-11
20:52
Forrás
Pannon RTV
Özvegye telefonon nyilatkozva a Pannon RTV-nek elmondta, hogy azóta sem tudta feldolgozni az esetet.

A férfit véletlenül támadták meg Szabadkán. 2016. január 13-án. Ittas fiatalok egy másik személyt üldöztek, amikor Bukovác Zoltán kiállt a háza elé, feleségét várta haza. A személy, akit a fiatalok kergettek, megszökött, ők pedig dühüket Bukovácon töltötték ki. Az említett éjszakán hét fiatalt vittek be a rendőrök, közülük hármat viszont bizonyítékok hiányában szabadon engedtek. Bukovácot súlyos testi sérülésekkel szállították akkor a szabadkai kórházba, de súlyos állapota miatt átszállították a Vajdasági Klinikai Központba. Három héten át küzdöttek az életéért, de végül 2016. február 3-án elhunyt. Az ügyben 2017 végén született ítélet. Bukovác Zoltán gyilkosai összesen 61 év börtönbüntetést kaptak.

Bukovác Zoltán

Most

Népszerű

Bombarobbanás történt Topolyán

Csütörtök éjjel fél tizenegy körül a Ljubljanai utca 16-os szám alatt, B. L. otthona előtt robbant a bomba egy magyar rendszámtáblás autó alatt – adta hírül egy helyi (mojabackatopola.rs) hírportál.
Mentőautó

Holtan találtak egy 15 éves fiút Topolyán

A topolyai Bartók Béla utca egyik házában ma a reggel holtan találták a 15 éves O. A. -t. A kiskorú holttestét állítólag barátjának a dédanyja találta meg az ágyban.