Ugrás a tartalomra
Pannon RTV archívum

Három éve ölték meg a szabadkai Bukovác Zoltánt

2019-01-11
20:52
Forrás
Pannon RTV
Özvegye telefonon nyilatkozva a Pannon RTV-nek elmondta, hogy azóta sem tudta feldolgozni az esetet.

A férfit véletlenül támadták meg Szabadkán. 2016. január 13-án. Ittas fiatalok egy másik személyt üldöztek, amikor Bukovác Zoltán kiállt a háza elé, feleségét várta haza. A személy, akit a fiatalok kergettek, megszökött, ők pedig dühüket Bukovácon töltötték ki. Az említett éjszakán hét fiatalt vittek be a rendőrök, közülük hármat viszont bizonyítékok hiányában szabadon engedtek. Bukovácot súlyos testi sérülésekkel szállították akkor a szabadkai kórházba, de súlyos állapota miatt átszállították a Vajdasági Klinikai Központba. Három héten át küzdöttek az életéért, de végül 2016. február 3-án elhunyt. Az ügyben 2017 végén született ítélet. Bukovác Zoltán gyilkosai összesen 61 év börtönbüntetést kaptak.

Bukovác Zoltán

Most

21:05

Civil Akadémia először a határon túl

Első alkalommal rendeztek meg határon túli városban Civil Akadémiát. A Civil Összefogás Fórum és a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány szabadkai előadására a belépés ingyenes volt.
15:28, Frissítve: 20:02

Hadivásár Belgrádban

Megkezdődött a Partner 2019. elnevezésű, fegyvereket és katonai felszereléseket felvonultató nemzetközi vásár Belgrádban.

Népszerű

Gyilkosság és öngyilkosság Péterrévén

Vadászpuskával megölt egy nőt, majd magával is végzett egy férfi hétfőn Péterrévén. A mojbecej portál nem hivatalos értesülései szerint a férfi valószínűleg a nő férje volt.