Ugrás a tartalomra
Tanjug/The Canadian Press via AP/Darren Calabrese

Heten haltak meg lakástűzben

2019-02-20
08:39
Forrás
RTÉ
Hét halottja van a kanadai Halifax városában történt tűzesetnek, szír bevándorlók vesztették életüket - tudósít a külföldi sajtó.

A helyi rendőrség beszámolója szerint az áldozatok mind gyerekek voltak, egy férfit és egy nőt is a kórházban kezelnek. A szomszédok azt mondták, éjfél után nem sokkal hatalmas robbanást hallottak, majd felcsaptak a lángok és gyorsan terjedtek az épületben. A tűzoltók gyors helyszínre érkezésük ellenére már csak holtan tudtak hét embert kihozni. A tűz oka egyelőre ismeretlen. Az elhunytak családjának közösségi oldalán Justin Trudeau kanadai miniszterelnök részvétét fejezte ki.

lakástűz
Kanada

Kapcsolódó tartalmak

Most

20:19, Frissítve: 20:27

25. Kálmány Lajos népmesemondó verseny

Néprajzi gyűjtéseket, képzőművészeti alkotásokat és mesemondást értékelt a zsűri a 25. Kálmány Lajos népmesemondó versenyen, Zentán. Az eseményre Vajdaság minden részéről érkeztek versenyzők.
19:59, Frissítve: 20:09

Szavazzunk!

A szavazóhelyek holnap reggel hattól, este hétig tartanak nyitva Magyarországon és a külképviseleteken is.
19:25, Frissítve: 23:46

Kiégett egy ház Moholon

Kigyulladt egy családi ház ma hajnalban Moholon. A tűzesetben egy asszony életét vesztette, férjét pedig égési sérülésekkel szállították a kórházba. A nyomozás még folyamatban van.

Népszerű

Holtan találtak három szerbiai nőt Bécsben

Három szerbiai állampolgárságú nő holttestét találták meg egy bécsi lakásban - tudósít a szerb közmédia. Sajtóinformációk szerint a három elhunyt nő egy anya és ikerlányai.