Ugrás a tartalomra
Tanjug/The Canadian Press via AP/Darren Calabrese

Heten haltak meg lakástűzben

2019-02-20
08:39
Forrás
RTÉ
Hét halottja van a kanadai Halifax városában történt tűzesetnek, szír bevándorlók vesztették életüket - tudósít a külföldi sajtó.

A helyi rendőrség beszámolója szerint az áldozatok mind gyerekek voltak, egy férfit és egy nőt is a kórházban kezelnek. A szomszédok azt mondták, éjfél után nem sokkal hatalmas robbanást hallottak, majd felcsaptak a lángok és gyorsan terjedtek az épületben. A tűzoltók gyors helyszínre érkezésük ellenére már csak holtan tudtak hét embert kihozni. A tűz oka egyelőre ismeretlen. Az elhunytak családjának közösségi oldalán Justin Trudeau kanadai miniszterelnök részvétét fejezte ki.

lakástűz
Kanada

Most

18:29, Frissítve: 18:35

Vajdaságban Újvidéken keresnek legtöbbet

54 521 dinár volt januárban a nettó átlagfizetés Szerbiában. Ez névlegesen 4,1, reálisan 3,7 százalékkal magasabb összeget jelent az előző havihoz képest - közölte a Szerbiai Statisztikai Hivatal.

Népszerű

Jövő hétvégétől nyári időszámítás

Az Európai Bizottság eredeti javaslata értelmében idén állították volna át utoljára az órákat az EU-ban, de ez a tagállami fenntartások miatt már biztosan nem tartható, így az új céldátum 2021.

Két autó ütközött a Majsai úton

Két személyautó ütközött a Majsai úton, Szabadkán. Értesüléseink szerint a balesetben nem történt személyi sérülés, azonban az anyagi kár jelentős.