Ugrás a tartalomra
Mentőautó
Pannon RTV

Holtan találtak egy 15 éves fiút Topolyán

2019-03-12
20:28
Forrás
Vajdaság Ma
A topolyai Bartók Béla utca egyik házában ma a reggel holtan találták a 15 éves O. A. -t. A kiskorú holttestét állítólag barátjának a dédanyja találta meg az ágyban.

Egyes információk szerint előző este bulit tartottak a házban, és a fiúnak állítólag egészségügyi problémái is voltak. Ugyanakkor más verziók szerint a fiatalember egészséges volt, és nem tartottak bulit a házban előző este. A Blic információ szerint az elhunyt fiú apja kereste gyermekét, akiről azt hitték, alszik, és csak amikor nem tudták felkelteni, ezután hívták a mentőket és a rendőrséget, de már csak a halál tényét tudták megállapítani. A kiskorú holttestét Újvidékre vitték boncolásra.

Topolya
halott

Most

20:19, Frissítve: 20:27

25. Kálmány Lajos népmesemondó verseny

Néprajzi gyűjtéseket, képzőművészeti alkotásokat és mesemondást értékelt a zsűri a 25. Kálmány Lajos népmesemondó versenyen, Zentán. Az eseményre Vajdaság minden részéről érkeztek versenyzők.
19:59, Frissítve: 20:09

Szavazzunk!

A szavazóhelyek holnap reggel hattól, este hétig tartanak nyitva Magyarországon és a külképviseleteken is.
19:25, Frissítve: 19:30

Kiégett egy ház Moholon

Kigyulladt egy családi ház ma hajnalban Moholon. A tűzesetben egy asszony életét vesztette, férjét pedig égési sérülésekkel szállították a kórházba. A nyomozás még folyamatban van.

Népszerű

Holtan találtak három szerbiai nőt Bécsben

Három szerbiai állampolgárságú nő holttestét találták meg egy bécsi lakásban - tudósít a szerb közmédia. Sajtóinformációk szerint a három elhunyt nő egy anya és ikerlányai.