Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Gál Hermina

Holttestet találtak a topolyai tóban

2020-08-14
07:58
2020-08-14
08:55
Forrás
Vajdaság Ma
A 21 éves R. S. eltűnését szerdán jelentették.

Állítólag Ub városából származott, és az egyik topolyai építkezésen dolgozott. Nem hivatalos források szerint utoljára a sekély vízben látták. Ismerősei, munkatársai szerint nem tudott úszni. A Vajdaság Ma cikkében az olvasható, hogy a holttestet a tóban fürdőzők vették észre, majd a szabadkai belügyi titkárság dolgozói emelték a partra. Az eset körülményeinek kivizsgálása folyamatban van.

holttest
topolyai tó

Most

16:45

Hamilton nagy fölénnyel a pole pozícióban

A címvédő és hatszoros világbajnok Lewis Hamilton, a Mercedes versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Orosz Nagydíj időmérő edzésén Szocsiban, így a vasárnapi futamon ő indulhat majd az élről.

Népszerű

Kigyulladt egy családi ház Szabadkán

Kigyulladt egy ház Szabadkán, a Bodrogvári Ferenc utcában. A családi ház lángokban áll, a tűzoltók és a mentők most értek a helyszínre. A kiérkező két tűzoltókocsival azonnal megkezdték a ház oltását.
Számlák a borítékban

Már most kezdjék el gyűjteni a számlákat!

Harminc autót és tíz belgrádi lakást is lehet nyerni a Vedd el a számlát, és nyerj! elnevezésű állami nyereményjáték újabb körében, amelynek célja, hogy visszaszorítsa a feketegazdaságot Szerbiában.

Ausztriában szakad a hó

A meteorológiai Intézet Tirol, Vorarlberg, Salzburg és Nyugat-Steiermark tartományokra kiadta a téli figyelmeztető jelzést.

Lezuhant egy Mig-21-es

Lezuhant ma reggel egy MiG-21-es típusú vadászgép Mali Zvornik közelében. Mindkét pilóta, Dejan Krsnik és Zvonko Vasiljević meghalt.