Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Tímár Zsolt

Húsz kiló marihuánával bukott le egy szerb férfi Röszkén

2018-10-16
09:24
2018-10-16
10:11
Forrás
MTI
Húsz kilogramm marihuánát próbált Magyarországra csempészni egy 35 éves szerb férfi, aki szombaton reggel jelentkezett belépésre a röszkei autópálya-határátkelőhelyen, felesége autóját vezetve.

A járművet kábítószer-kereső kutya segítségével ellenőrizték. A gépkocsi alvázán található műanyag rugókat eltávolították, és láthatóvá vált, hogy ott csomagokat rejtettek el. A rejtekhelyről 36 csomag, összesen 20 kilogramm marihuána került elő. A férfi ellen különösen jelentős mennyiségű kábítószer birtoklásának bűntette miatt indult eljárás, egy hónapra elrendelték a letartóztatását.

Röszke
határátkelő
marihuána

Most

Népszerű

Látványkonyhával várja vendégeit a Varga Csárda

Ünnepséggel, állófogadással nyitotta meg kapuit az új Varga Csárda Magyarkanizsán. Az egykori Halászcsárda helyén kialakított új étterem látványkonyhával és széles halétel különlegességekkel szolgál.

Kigyulladt egy családi ház Szabadkán

Vasárnap kora este sűrű füst gomolygott az Arsenije Čarnojević és a Szép Ferenc utca kereszteződésénél. A közlekedés teljesen megbénult, mert a látási viszonyok minimálisra csökkentek.

Állami ünnep van

A ma és holnap állami ünnep van Szerbiában, ezért a hétfő is munkaszüneti nap.

Sok rendőr szakmát vált

Egyre több közrendőr és tiszt hagyja el hivatását és választ másik szakmát magának - tájékoztat a szerbiai rendőrök reprezentatív szakszervezete.