Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Tímár Zsolt

Húsz kiló marihuánával bukott le egy szerb férfi Röszkén

2018-10-16
09:24
2018-10-16
10:11
Forrás
MTI
Húsz kilogramm marihuánát próbált Magyarországra csempészni egy 35 éves szerb férfi, aki szombaton reggel jelentkezett belépésre a röszkei autópálya-határátkelőhelyen, felesége autóját vezetve.

A járművet kábítószer-kereső kutya segítségével ellenőrizték. A gépkocsi alvázán található műanyag rugókat eltávolították, és láthatóvá vált, hogy ott csomagokat rejtettek el. A rejtekhelyről 36 csomag, összesen 20 kilogramm marihuána került elő. A férfi ellen különösen jelentős mennyiségű kábítószer birtoklásának bűntette miatt indult eljárás, egy hónapra elrendelték a letartóztatását.

Röszke
határátkelő
marihuána

Most

20:29

Közeleg a holdújév

A világ népességének negyede számára ez az év legnagyobb ünnepe. Idén a holdújév vagy ahogy Ázsiában nevezik a tavaszköszöntő február 5-én kezdődik.
20:19

Több ENSZ-békefenntartót öltek meg Maliban

Meggyilkolták az ENSZ-békefenntartó missziójának 10 tagját, 25-öt pedig megsebesítettek az Al-Kaidával kapcsolatban álló dzsihádisták - jelentették az Egyesült Nemzetek Szervezetének illetékesei.

Népszerű

Családi ház égett le Kishegyesen

Leégett a Csőke házaspár családi háza a Deák Ferenc utcában Kishegyesen. Kedden este 17 óra környékén ütött ki a tűz a kazánházában, majd átterjedt a tetőszerkezetre.

Baleset a zentai Thurzó Lajos Általános Iskolában

Súlyos iskolai balesethez riasztották tegnap kora délután a zentai mentőszolgálatot. Egy kisfiú zuhant le a zentai Thurzó Lajos Általános Iskola lépcsőjéről, aki súlyos sérüléseket szenvedett.