Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Tímár Zsolt

Húsz kiló marihuánával bukott le egy szerb férfi Röszkén

2018-10-16
09:24
2018-10-16
10:11
Forrás
MTI
Húsz kilogramm marihuánát próbált Magyarországra csempészni egy 35 éves szerb férfi, aki szombaton reggel jelentkezett belépésre a röszkei autópálya-határátkelőhelyen, felesége autóját vezetve.

A járművet kábítószer-kereső kutya segítségével ellenőrizték. A gépkocsi alvázán található műanyag rugókat eltávolították, és láthatóvá vált, hogy ott csomagokat rejtettek el. A rejtekhelyről 36 csomag, összesen 20 kilogramm marihuána került elő. A férfi ellen különösen jelentős mennyiségű kábítószer birtoklásának bűntette miatt indult eljárás, egy hónapra elrendelték a letartóztatását.

Röszke
határátkelő
marihuána

Most

10:38, Frissítve: 10:43

Utazási lehetőség középiskolásoknak

A Rákóczi Szövetség programjának célja, hogy a június 4-i Nemzeti Összetartozás Napja alkalmából, a középiskolások egy másik Kárpát-medencei ország magyar iskolájához látogassanak.

Népszerű

Megölték Slaviša Krunićot

Meggyilkolták Slaviša Krunićot, az egyik legismertebb boszniai szerb üzletembert - közölte ma a Nezavisne Novine című boszniai napilap az internetes oldalán.

Miért hagyják el az emberek Szerbiát?

A szerbiai polgároknak több mint egyötöde gondolt már arra, hogy elhagyja Szerbiát, a már külföldön élőknek pedig több mint 90 százaléka ott látja gyermekei jövőjét is.