Ugrás a tartalomra
Pixabay/erwin66as

Kalóztámadás Afrika partjainál

2021-01-24
15:19
Forrás
Szerbiai RTV
A kalózok támadtak meg egy török hajót Afrika partjai mellett, egy tengerészt megöltek, 15-öt pedig elraboltak.

A török tengerészeti hatóság közölte, hogy a személyzet a hajó biztonságos részébe zárkózott, de a kalózoknak hat óra múlva sikerült betörniük. Hozzátették, a hajó legénységének egyik tagját a harc során ölték meg. A török média arról számolt be, hogy az áldozat azerbajdzsáni mérnök volt, a személyzet egyetlen nem török állampolgár tagja. A kalózok magukkal vitték a legénység legtöbb tagját, míg három tengerész a Guineai-öbölben tartózkodó hajón maradt.

Törökország
Afrika
kalóztámadás
kalózok

Most

10:05

Đoković beérte Federert

Novak Đoković világelső szerb teniszező a 310. hetet kezdte meg a férfi teniszezők ATP világranglistájának az élén, ezzel beérte az eddigi rekorder svájci Roger Federert.
09:53, Frissítve: 10:03

Juhtenyésztés: igen vagy nem?

Elégedetlenek a vajdasági juhtenyésztők, de bíznak abban, hogy a lassanként emelkedő árak miatt a jövőben is érdemes lesz birkák és bárányok tenyésztésével foglalkozni.

Népszerű

Orosz bolt nyílt Szabadkán

Az átadót követően azonnal birtokukba vehették a vásárlók az üzletet. Az orosz tulajdonban lévő Svetoforban többnyire tisztálkodási szerek, élelmiszer és konyhai eszközök kaphatók.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.