Ugrás a tartalomra
Pixabay/erwin66as

Kalóztámadás Afrika partjainál

2021.01.24
15:19
Forrás
Szerbiai RTV
A kalózok támadtak meg egy török hajót Afrika partjai mellett, egy tengerészt megöltek, 15-öt pedig elraboltak.

A török tengerészeti hatóság közölte, hogy a személyzet a hajó biztonságos részébe zárkózott, de a kalózoknak hat óra múlva sikerült betörniük. Hozzátették, a hajó legénységének egyik tagját a harc során ölték meg. A török média arról számolt be, hogy az áldozat azerbajdzsáni mérnök volt, a személyzet egyetlen nem török állampolgár tagja. A kalózok magukkal vitték a legénység legtöbb tagját, míg három tengerész a Guineai-öbölben tartózkodó hajón maradt.

Törökország
Afrika
kalóztámadás
kalózok

Most

16:40, Frissítve: 17:51

Újvidéken is tüntetnek a gazdák

Folytatják a tárgyalást a kormánnyal - ezt mondták a gazdák képviselői Újvidéken, miután nem fogadták el az újabb javaslatokat az aszálykárok enyhítésére. Az útzárlatok folytatásáról pedig órára órára döntenek.
16:17, Frissítve: 16:37

Halálos baleset Bácsfeketehegynél

Halálos baleset történt délután az autópályán. Egy személyautó és egy kombi ütközött össze az Újvidék és Szabadka közötti autópálya-szakasz bácsfeketehegyi lejáratánál pénteken.
15:44, Frissítve: 18:55

Szent István-nap Palicson és Szabadkán

Augusztus 13-án, szombaton lesz Vajdaságban a Szent István-napi központi ünnepség. Palicson már 15 órától kirakodóvásárral várják a látogatókat, 18 órakor zenés vendégváró, 19 órakor pedig ökumenikus kenyérszentelő lesz a Vigadónál.

Népszerű