Ugrás a tartalomra
Pixabay/erwin66as

Kalóztámadás ért egy svájci hajót

2018.09.24
10:46
Forrás
VajdaságMa
Kalóztámadás ért egy svájci hajót nigériai vizeken, a kalózok a 19 fős legénység 12 tagját túszul ejtették – írja a BBC.

A horvát index.hr portál értesülései szerint a túszok közül hét fülöp-szigeteki, valamint van köztük egy-egy horvát, boszniai, szlovén, ukrán és román állampolgár is. Nigériában nem ritka, hogy kalózok túszokat ejtenek váltságdíj reményében, a jelentések szerint az utóbbi időben nőtt az ilyen esetek száma: több embert tartanak fogva, mégpedig hosszabb ideig, és jelentősen nő az erőszak mértéke is. 

Nigéria
kalóztámadás

Most

21:35, Frissítve: 21:45

Spanyolország a világbajnok!

Spanyolország 6–5-re megnyerte az ötméterespárbajt, így övék a világbajnoki cím! A budapesti világbajnokságon a férfi vízilabdatorna címvédője, Olaszország ötméteresekkel kapott ki a fináléban.
20:07, Frissítve: 20:21

Sainz pályafutása első futamgyőzelmét aratta

Carlos Sainz Jr., a Ferrari spanyol versenyzője nyerte a vasárnapi Forma-1-es Brit Nagydíjat Silverstone-ban, amely a rajt utáni hatalmas baleset miatt egyórás kényszerszünetet követően folytatódott.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.